Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

JAZZY FESZTIVÁL 2016. szeptember 15-18.

JAZZY FESZTIVÁL 2016. szeptember 15-18.
MOM Sport Rendezvényközpont (Budapest XII. Csörsz utca 14-16.)
GESZTI Produkció
Rendhagyó, rendkívüli és egyedülálló. Ez lesz idén a 6. Jazzy Fesztivál, amely szeptember 15 és 18. között olyan nevekkel várja közönségét, mint a GESZTIProdukció, Candy Dulfer (MOM Sport Rendezvényközpont), a Random Trip szuperválogatottja, valamint St. Martin (MOM Kulturális központ).

GESZTI Produkció
2016. szeptember 15. 20:00
MOM Sport Rendezvényközpont
geszti-letvagy-portre-2Az igényes zene kedvelőinek egyik kedvenc fesztiválja ebben az évben hatodik alkalommal szórakoztatja a közönséget. A mostani fellépők méltó követői az eddigi sztároknak: a korábbi években ugyanis olyan produkciók léptek fel, mint többek között a Mezzoforte, a Matt Bianco, a De Phazz, Mario Biondi vagy a Shakatak.
 
Idén szeptember 15-én a GESZTI Produkció kezdi a fesztivált. Az új, “Létvágy” című album dalain túl felcsendülnek a Jazz+Az, a Gringo Sztár és más sikeres Geszti-formációk dalai is. 2017. februárig ez Geszti Péter utolsó koncertje Budapesten!
 
“Én nem egykedvű vagyok, hanem sok kedvű, ezért többféle stílus jellemzi a dalaimat. Ennek a koncertnek lehetne a címe az is, hogy A GESZTISÉG 51 ÁRNYALATA, de a lényeg, hogy a funky döngölni fog, a bossanova ringatni, a pop beindítani – szóval lesz pörögni- és táncolni való mindenkinek.”
 
Geszti Péter
Jegyek vásárolhatók az Interticket hálózatában és a jegy.hu oldalon!
Geszti - Létvágy

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.