Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Jay-Z és Beyoncé lánya máris felkerült a slágerlistára

Blue Ivy Carter még nincs egyhetes, máris felkerült a Billboard slágerlistára – Jay-Z meghatott Glory című számában szerepel, hivatalosan is megjelölt közreműködőként (featuring). A sajtó közben tele van azzal, hogy mekkora összegeket költenek a kislányra a sztárszülők.

Blue Ivy Carter szombat éjjel született, hétfőn pedig Jay-Z feltette az internetre Glory című új számát, amelybenbeszél arról is, hogy Beyoncé egy korábbi terhessége vetéléssel végződött, illetve persze arról, hogy szavakkal nem lehet leírni, milyen nagyszerű érzés apának lenni. A dal meghódította az internetet és az amerikai rádiókat is: a becslések szerint 1,7 millióan hallották. Ezzel a Billboard R&B és hiphop-listájának 74. helyére került fel a szám – és vele együtt Blue Ivy Carter, akinek a hangja hallható benne, illetve hivatalosan is meg van jelölve mint résztvevő: “feat. B.I.C.” A kislány így kevesebb mint egyhetes korában slágerlistás lett, amivel természetesen rekordot döntött.

Korábban Stevie Wonder Isn’t She Lovely című dalában is hallható volt az énekes Aisha nevű újszülött lányának hangja; ő azonban nem volt hivatalosan megjelölve közreműködőként, ráadásul a szám csak később került a Billboard-listára, amikor a kislány már majdnem kétéves volt. Jordy Lemoine 1993-ban ötévesen szerepelt a slágerlistán ezzel a számmal, aminél ő volt megjelölve énekesként; a hatvanas években pedig a Five Stairsteps “családi soulzenekarnak” voltak olyan slágerei, amelyekben a másfél éves Cubie Burke is szerepelt, de nem külön jegyzett előadóként, hanem egyszerű tagként.

A sajtóban több összeállítást is találunk olyan dalokról, amelyekben kisbabák sírását vagy gügyögését hallhatjuk; illetve olyanokról, amelyeket újdonsült apák írtak az élményről; valamintitt van egy összeállítás arról, hogy milyen szörnyűségeket is el bírnak követni a sztárok, akiknek gyereke születik (rajta Paul Anka, Oasis, Aerosmith, Lauryn Hill és mások). A legtöbb lap azonban inkább azzal foglalkozik, hogy Jay-Z és Beyoncé a New York-i Lenox Hill kórház egy teljes emeletét lefoglalta egymillió dollárért, és más szülők órákig nem juthattak be az újszülött osztályra – legalábbis állítólag, a kórház először tagadta a híreket, aztán vizsgálatot indított. Továbbá arról is megjelenek pletykák, hogy milyen rettenetes összegeket költenek már most a szülei Blue Ivy Carterre: például 3500 dollárért (860 ezer HUF) vettek neki bölcsőt, valamint 5200 dollárért (1,27 millió HUF) Swarovski-kristályokkal kirakott gyerekkádat.

quart.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.