Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

JASON MRAZ VALENTIN-NAPON JELENTETTE BE ÚJ ALBUMÁNAK CÍMÉT

Az Atlantic művésze, Jason Mraz részleteket árult el legújabb albumáról. A “LOVE IS A FOUR LETTER WORD” – melyen megtalálható az “I Won’t Give Up” c. dal is – április 17-én jelenik meg.

A lemez producere a többszörös GRAMMY®-díjas Joe Chiccarelli (The White Stripes, Christina Perri, Young The Giant) volt. A “LOVE IS A FOUR LETTER WORD” Mraz negyedik stúdióalbuma, a 2008-as “WE SING. WE DANCE. WE STEAL THINGS” utódja. “Személyes, dallamos és érett” – mondta Mraz nemrégiben a Billboard-nak a lemezről.  – “Vannak rajta gyorsabb dalok is, de inkább a szívdobbanás ritmusát hozzák, mert ez az én életem ritmusa.”

Az “I Won’t Give Up” első helyen debütált a Billboard “Digital Songs” listáján januárban. A kislemez eladásai már 500.000 fölött járnak az iTunes-on. A videóklipet Mark Pellington rendezte (Bruce Springsteen, U2, Pearl Jam).  A korábban megjelentetett szöveges videó alapján olyan sztárok zengtek ódákat a dalról Twitter-oldalukon, mint pl. Ellen DeGeneres, Rob Thomas, Perez Hilton, vagy a Lady Antebellum. Megtekintésének száma már 8 millió fölött jár: www.youtube.com/watch?v=TdN5GyTl8K0.

Jason Mraz

“LOVE IS A FOUR LETTER WORD”

(Atlantic)

 1. Freedom Song
 2. Living in the Moment
 3. The Woman I Love
 4. I Won’t Give Up
 5. 5/6< /span>
 6. Everything is Sound (La La La)
 7. 93 Million Miles
 8. Frank D Fixer
 9. Who’s Thinking About You Now?
 10. In Your Hands
 11. Be Honest (Feat. Inara George)
 12. The World As I See It

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.