Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

JASON DERULO – Tatoos

Az énekes, dalszerző és előadó Jason Derulo harmadik albuma, aTattoos alig több mint egy évvel azután kerül piacra, hogy az előadóművész súlyos nyaksérülést szenvedett az előző album turnéjára való felkészüléskor. Ennek kapcsán idén augusztusban Obama elnök is fogadta őt és néhány hírességet – Jennifer Hudsont, Amy Poehlert, Michael Cera-t, Aisha Tylert, többek közt – a Fehér Házban, hogy a fiataloknak segítsenek információt nyújtani az Affordable Care Actnévre hallgató egészségügyi törvényről.

2013. szeptember 23-án megjelenő album első kislemeze, a The Other Side” a miami-i születésű művész negyedik Top 5 rádióslágere világszerte: már több, mint 76 millió hallgatóhoz eljutott! A klipet pedig több mint 20 millióan látták már a legnagyobb videómegosztón. Amásodik kislemez, a “Talk Dirty” 2 Chainz közreműködésével készült.

Jason Derulo 2010-es első és 2011-es második albumából összesen eddig hazájában 15 millió, világszerte pedig 25 millió kelt el, olyan slágereknek köszönhetően, mint a “Watcha Say”, az “In My Head”, a “Ridin’ Solo”, a”Don’t Wanna Go Home”, és az “It Girl”.

Kiadja a Magneoton/Warner.

https://www.facebook.com/dreamtheaterofficial

https://www.facebook.com/jasonderulo

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.