Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Jamiroquai-feldolgozással indul útjára a Jazzkívánságműsor 2

A Sárik Péter Trió és Micheller Myrtill közös albuma november 27-én jelenik meg

A Sárik Péter Trió feat. Micheller Myrtill formáció a Fonogram-díjas “Jazzkívánságműsor” folytatásaként új albummal jelentkezik. A zenei anyag előfutáraként már megjelent a Jamiroquai “Virtual Insanity” című slágerének feldolgozása. A felvételt az MR2 Kultúrfitnesz című műsorában mutatta be Sárik Péter. A dalhoz készült videoklip pedig itt megtekinthető.

A “Jazzkívánságműsor 2” című új album 2014. november 27-én lát napvilágot – CD-n és digitálisan egyaránt. Ugyanezen a napon a Művészetek Palotájábanlemezbemutató koncertet ad a Sárik Péter Trió (Sárik Péter – zongora, Fonay Tibor – bőgő, Gálfi Attila – dob). A különleges esemény vendégművésze a friss zenei megjelenés közreműködője, Micheller Myrtill énekesnő lesz.
A “Jazzkívánságműsor 2” koncepciójában az elmúlt évtizedek olyan klasszikusai bújnak jazz köntösbe, mint a “Forever Young” (Alphaville), a “Sound of Silence” (Simon and Garfunkel), a “Sweet Dreams” (Eurythmics), a “Your Love Is King” (Sade). A kiemelt rádiós dalként induló “Virtual Insanity” mellett átdolgozták továbbá R. Kelly “I Believe I Can Fly” című slágerét vagy a régmúltat idéző Saint-Saëns-szerzeményt, a Hattyút is.
MR2 Petőfi rádió dalpremier a kulturfitnesz.hu-n »
Nézd meg a “Virtual Insanity” videoklipjét a YouTube-on!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.