Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Itt a Magashegyi EP: Szívtakarítás

Január 19-től egy kislemeznyi dalcsokrot ad át a – tavaly tavasszal újraéledt – Magashegyi Underground a rajongóinak. A Szívtakarítás c. EP a zenekar weboldaláról mindenki számára hozzáférhető. Tavasszal jön az új lemez is.
Meglepetés-turnén népszerűsíti a Magashegyi Underground legújabb kislemezét, melyet január 19-től lehet elérni a világhálón. A meglepetés majd azokat éri, akik kedvenc szórakozóhelyükön üldögélve nem is várnak élő koncertet, de egyszer csak belép majd a Magashegyi és megszólalnak a tavaly nyári fesztiválokon már megismert slágerek. A zenekar javarészt budapesti helyeken tűnik majd fel, de vidéki koncertjei során a helyi pub-okban is össze lehet majd velük futni. Az új EP az elmúlt egy év terméséből válogat, némely remixelve is, s egy vadonat új dal is felcsendül majd.
De túl az EP-n a zenekar már a nagylemez összeállításán is dolgozik. A tervek szerint tavaszra elkészülő hanganyag mindenki számára elérhető lesz a neten. A 11 dalt tartalmazó online-albumról annyit már lehet tudni, hogy a szövegeket Bocskor Bíborka mellett az Erik Sumo illetve Péterfy Bori dalszövegeket is jegyző Tariska Szabolcs írta, s egy szám erejéig Szabó T. Anna verse is megzenésül. És még egy kötődés az Erik Sumóhoz illetve a Love Band-hez: a Magashegyi Berekerdő Balladája című dalának Tövisházi Ambrus alapozott meg zeneileg. Tehát várjuk a nagylemezt, de addig már ott az EP a www.magashegyi.com-on, s váratlanul a zenekar egyszer csak ott zenél majd a mellettünk lévő asztalnál.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.