Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Isten Háta Mögött az A38-on

Olyan banda, mint az IHM szökőévenként jó, ha egyszer terem, és nemcsak a magyar ugaron, de általában a széles nagyvilágban is. Invenció és a zsenifaktor perfekt együttállása. Van új Isten ege alatt.

Okoskodni, megfejteni, nagyokat szólni lehet, de minek. Az Isten Háta Mögött egy olyan világból tudósít nekünk, melyet eddig kizárólag az agykurkászok lettek volna képesek feltárni előttünk, ha rászántuk volna magunkat egy-egy pszichoanalízisre.
Az IHM a mindenséggel méri magát, és sziszegve sem szolgál semmilyen hatalmat. Nem köt ki egyetlen stílusnál sem. Metál, és pszichedelia, sivatagi (be)tépés, és pop, jazz és zúzás, nálunk mindez egyre megy, mégpedig arra, hogy meggyőzzenek minket, van élet a halál előtt. Az IHM kívülálló, mindenek felett áll. Lemezeik (Rosenkreutz kémiai menyegzője, A szokásos hátborzongató kora reggeli ordítás, Kényelmetlen lemez, Ü) köteles példányok, olyan darabok, melyeket nem mindenki ért, de akik igen, azokat konkrétan feloldozzák ezek a számok. Az Annabarbi romjain alapított Óriás épp két éve debütált. A Jön-t nemrég követte a Példák Hullámokra. Tekerős rakkenroll, a pedigrés fajtából. Az est harmadik ásza a Konyha, amely most különleges koncertre készül.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.