Sunday, November 27, 2022
spot_img

Latest Posts

IRON MAIDEN – MÁRCIUS 26-ÉN ÉRKEZIK A CHILEI KONCERT DVD!

A már tavaly beígért új Iron Maiden koncert DVD március 26-án jelenik meg En Vivo! címmel. A dupla DVD, Blu-Ray, dupla CD és dupla bakelit formátumokban boltokba kerülő anyagot a tavaly április 10-én 50 ezer chilei mániákus előtt a santiagói Estadio Nacionalban adott bulin rögzítette a csapat.

A The Final Frontier 2010-2011 során a legendás brit metal banda 36 országban lépett fel és az összesen 98 koncertre több, mint 2 millió jegy kelt el. (A rock halott… Na persze!)
“Nagyon fontos volt számomra, hogy a The Final Frontier turnét megörökítsük Dél-Amerikában, a világnak azon a részén ugyanis mindig lenyűgöz minket a rajongók lelkesedése – fogalmazott a DVD kapcsán a főnök Steve Harris. – Hosszas mérlegelés után azért választottuk a santiagói koncertet, mert úgy éreztük, hogy az egész turnét tekintve is ez volt az egyik legjobb előadásunk és mérföldkőnek számított az is, hogy ezen a rangos helyszínen, az Estadio Nacionalban játszhattunk. A rajongóink jól tudják az okait annak, hogy hosszú időbe telt, mire első ízben eljuthattunk Chilébe, de akkor olyan fenomenális volt a fogadtatásunk, hogy rendre vissza kellett térnünk, a bulik pedig egyre csak jobbak lettek!
Ezen a koncerten a gigantikus új Eddie is felbukkant. Eredetileg csak a későbbi európai fellépéseken jelent volna meg, de sikerült egy spéci konténerben átszállítanunk a tengeren, épp időben ahhoz, hogy a dél-amerikai turné vége felé megjelenhessen a színpadon. Óriási, hogy a DVD-n is sikerült megörökítenünk – ezt valóban látni kell!”
Magát a koncertet 22 HD kamerával vette fel a stáb, de használtak ún. octocamet, azaz repülő kamerát is, a hanganyagot (sztereó és 5.1) pedig a csapat jól bevált producere, Kevin Shirley keverte.
A dupla DVD második diszkjére egy 88 perces dokufilm kerül fel, a Behind The Beast, ami egyfajta házimozi a csapat és a stáb háttérmunkájáról. Az interjúk, anekdoták és a turnézó Maiden mindennapjainak bemutatása mellett ide kerül fel a Satellite 15… The Final Frontier klipje és annak werkfilmje is, valamint a turné koncertjeit felvezető kisfilm is.


IRON MAIDEN – En Vivo!
Estadio Nacional, Santiago (nagyjából 120 perc)
2DVD, Blu-Ray, 2CD, 2LP
(03/26 – EMI)
01. 
Satellite 15
02. The Final Frontier
03. El Dorado
04. 2 Minutes To Midnight
05. The Talisman
06. Coming Home
07. Dance Of Death
08. The Trooper
09. The Wicker Man
10. Blood Brothers
11. When The Wild Wind Blows
12. The Evil That Men Do
13. Fear Of The Dark
14. Iron Maiden
15. The Number Of The Beast
16. Hallowed Be Thy Name
17. Running Free
DVD 2 – Behind The Beast (kb. 102 perc)
01. Behind The Beast dokufilm
02. Satellite 15…The Final Frontier klip (rendezői változat)
03. The Making of Satellite 15…The Final Frontierwerkfilm
04. The Final Frontier World Tour a koncertintrófilmje


IRON MAIDEN – Hallowed Be Thy Name (2011, Santiago, Chile, rajongói videó – őrület!)

http://hammerworld.hu/2012/01/18/iron-maiden-marcius-26-en-erkezik-a-chilei-koncert-dvd/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.