Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Irány farkast kiáltani! – Akela koncert lesz a ZP-ben

Igazán állati hangulat ígérkezik július 13-án a Zöld Pardonban. Magyarország leghíresebb farkasfalkája, az Akela zenekar ugyanis éppen ott ver majd tanyát szombaton este, hogy a jeles ZP-s hagyományt erősítve ezúttal is ők vigyenek rockot a hétvégébe, és megmutassák, milyen is manapság az igazi farkas virtus.   

 

A 1990-ben alakult agrometál zenekart valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Katona Laci „Főnök” vezette legendás banda több mint két évtizedes karrierje során biztos helyet bérelt ki magának a rock és metál történelemkönyvekben. Az Akela sikeres lemezek sorát adta ki a kilencvenes években és a heavy/thrash színtér egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb csapatává nőtte ki magát, rajongóik pedig valódi farkasfalkaként követték őket, bárhol is játszottak, szerte az országban. A ’90-es évek végén ugyan egy nagyszabású koncerttel elbúcsúztak rajongóiktól és feloszlatták magukat, de 2002-ben végül ismét összeállt a banda. Azóta jó pár tagcserén túl vannak és kisebb megszakításokkal, de újra aktív a brigád.

Az Akela a legújabb, Nagy az Isten állatkertje című, egy hónapja bemutatott klipjében a társadalom szociális gondjairól is szót ejt az állat- és embervédelem témáját feszegetve. A július 13-i bulin a Fekete Bárány, vagy a Rockernek születtem című Akela-klasszikusok mellett természetesen ez a vadonatúj dal is elhangzik majd a Zöld Pardonban.

Az este során a csapat vendége a modern thrash-ben utazó Cojones zenekar lesz, hogy szombat este együtt szedjék szét a ZP színpadát. A srácok erre az estére poparcokat ugyan nem ígérnek, érdes metált és éjszakába nyúló holdugatást viszont annál inkább.

A belépő 400 forint lesz, a koncertek 19 órakor kezdődnek.

Akela: Nagy az Isten állatkertje (hivatalos videoklip)

https://www.youtube.com/watch?v=89ZZBGr-D_o

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/288297084640528/

Részletek:

http://www.zp.hu/

https://www.facebook.com/zoldpardon/

http://www.akela.hu/

https://www.facebook.com/AkelaJungleBook

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.