Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

INTIM-TÁNC, MAKÁKÓ SALÁTA, VÁRATLAN FELLÉPŐK A KFT KONCERTJÉN

Elővételben elkelt minden jegy a KFT koncertjére és zártkörű vacsorájára az A38 hajón. Az együttes születésnapi koncerttel, KFT-konyhával és after partyval búcsúztatta az óévet, de lélekben már láthatóan 2011-re, megalakulásuk 30. évfordulójának megünneplésére készültek.

A több mint kétórás koncerten elővett néhány ritkán hallható dalt a zenekar, és kedvelt jelmezes jeleneteikből is előadtak párat. A koncertet megelőző vacsorán a KFT-konyha és az A38 I. osztályú éttermének közös ételkölteményeiből összeállított menüt tálalták fel a vendégeknek (MAKÁKÓ SALÁTA, PARASZTOS LÁBUJJKÖZPÁLLADÉK-LEVES, A CUKRÁSZ MOSOLYA stb.).

A fellépést követő partin meglepetésszerűen – a KFT háta mögött megszervezve – fellépett a zenekar tagjainak gyerekeiből alkalmilag összeállt A Te Apád együttes (Bornai Szilveszter – szintetizátor, Lengyelfi Eszter – basszusgitár, Bornai Emma – ének, Lengyelfi Edit – akusztikus gitár, Laár Bence – szólógitár, Bornai Kamilla – ének az utolsó dalban, Szurok Ádám tiszteletbeli Bornai családtag – szintetizátor). Márton Áron igazoltan hiányzott, mert még csak 5 és fél éves.

Videók és fotók a koncertről és a partiról:
– A Te Apád zenekar fellépése (KFT gyerekek meglepetése)
– Boleró (erotikus táncjelenet, főszerepben: Bornai Tibor, tánckar: Márton András és Lengyelfi Miklós, ének: Laár András)

2011-ben új zenei anyagokkal és élő fellépésekkel szórakoztatja közönségét és önmagát a 30 éves KFT zenekar.

www.facebook.com/kftzenekar

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.