Sunday, June 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Inna ismét új klipet készített

A román származású énekesnő elkészítette legújabb zenei videóját. A mostanában a nyugati slágerlistákat is aktívan ostromló előadó, 10 minutes című felvételéhez készített zenei videót.

Sokak örömére megérkezett Inna következő videóklipje. A 10 minutes című dal, Hot című debütáló albumának ötödik kislemezeként jelent meg az év elején. A lemez debütálása és a klip elkészülése között viszonylag hosszú idő telt el. De azt hiszem ezt egyik rajongó sem bánja!
A 10 minutes című dalt január végétől játsszák a rádióadók. Eddig főleg a román slágerlistákon követelt magának helyet. Inna jelenleg második lemezének munkálataival foglalatoskodik, így azt hiszem megbocsáthatjuk neki, hogy fél évet váratta rajongóit a klippel. A Paul Boyd által rendezett zenei videót nyár elején forgatták Londonban. Június 29-én pedig már debütálhatott is a friss klip, Inna hivatalos You Tube oldalán.
Inna egyébként elég aktívan töltötte az utóbbi időszakot. Már egy ideje következő lemezén dolgozik, és sorra készíti el az új dalokat, amelyeket a You Tube-on és weboldalán folyamatosan meg is oszt a zenekedvelőkkel. Közben persze a rengeteg fellépésre is időt kell szakítania.
Valamint Nyugat-Európában is egyre népszerűbbé válik.
A brit zenepiac után hamarosan a francia zenekedvelőket is meghódítja. Amazing című dala második helyen szerepel a francia slágerlistán és júliustól már Franciaországban is kapható lesz Hot című nagysikerű albuma.
Ezek mellett továbbra is hazájában örvend a legnagyobb népszerűségnek. Nemrégiben a román FHM magazin olvasói, Innát választották a világ legszexisebb nőjének. Ráadásul a Romanian Music Awards nevezetű zenei megmérettetésen öt kategóriában is jelölték. A You Tube-on pedig elérte a 130 milliós nézettséget. Úgy néz ki nagyon beindult az a bizonyos szekér!
music.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.