Monday, September 25, 2023
spot_img

Latest Posts

Ingyenes lesz mind a négy idei Bëlga-lemez

A Bëlga honlapján jelentette be, hogy négy új lemezt tervez kiadni idén. Politikait, oktatásügyit diákoknak, badaistát és intelligenst. Le lehet majd tölteni mind a négyet ingyen.
Ebben az évben a fiúk 4 vadonatúj lemezzel ajándékozzák meg önmagukat és tisztelt mindenki mást, aki szereti” – olvasható a Bëlga honalpján. Mind a négy kiadvány tavasszal jön, az első március 15-én (“kizárólag politikai témakörök megzenésítve”), a második április 10-én (“minden diák örömére egy valódi oktatási segédanyag”), a harmadik május 10-én (“egy soronkívüli örömlemez a badaizmus jegyében”), a negyedik június 10-én (“klasszikus ë-album, intelligens slágerekkel”). A részletekről annyit árult még el az együttes a Quartnak, hogy mind a négy kiadvány várhatóan 400 (azaz négyszáz) forintba kerül majd cd-n, de le is lehet majd mindet tölteni ingyenesen a honlapról, előzetes regisztráció nélkül. Megkérdeztük, hogy szándékosan jönnek-e ki a választásokra a lemezek vagy csupán véletlen egybeesésről van szó – a válasz egyrészt az volt, hogy véletlen, mert a Bëlga már tavaly kitalálta, hogy megrendezi (“megrendezi”) saját tavaszát, másrészt az, hogy a választások majd ingyenreklámot biztosítanak a lemez számára. A lemezeken vendégelőadó nem lesz, “kivéve Bada Dada szellemét”. További részletekről február 10-től számol be az együttes ezen a microsite-on
A Bëlga két és fél éve jelentette meg legutóbbi, Zigilemez című negyedik lemezét, arról kapcsolódó anyagainkban lehet olvasni, az együttes két tagjával készült interjút pedig erre (ők – illetve közülük az egyik és egy másik – azóta kedvenc slágereiket is megosztották velünk az évtizedből).  
quart.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.