Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

Ingyenes lesz a Gorillaz karácsonyi lemeze

Damon Albarn karácsony első napján teljes egészében feltölti az utóbbi hetekben elkészült dalokat az internetre, azokat bárki ingyenesen letöltheti. A számok az aktuális turné alatt készültek Albarn iPad-jén, különböző hotelszobákban.

A jelenleg is stadion turnéját teljesítő Gorillaz frontembere a napokban még azt nyilatkozta, jó esély van arra, hogy a formáció jövő év elején végleg megszűnik, és a nagyszabású turné befejeztével a csúcson fejezi be működését. Ha így is lesz, az együttes rajongói egy utolsó ajándékot még kapnak, karácsonykor megjelenik a Gorillaz negyedik lemeze.
Az album számai a turné alatt készültek, Damon Albarn az iPad-jével rögzítette azokat különböző hotelszobákban. Az együttes egy adventi naptárral kedveskedett rajongóinak honlapján, minden nap egy kisebb ajándékot találnak a weboldalon a látogatók, és most az is kiderült, hogy az akció csúcspontjaként a teljes lemezt is ingyen letölthetővé teszik.
“Minden nap elérhetővé válik egy kisebb ajándék. Szentestén az egyik új számhoz készült videoklipet lehet letölteni, majd karácsonykor a teljes album elérhetővé válik, ingyenesen letölthető formában. A dalokat a turné alatt írtam, nem készültem rájuk, nem írtam semmit azt megelőzően. Napról napra készültek el, mintegy naplóként az amerikai élményeimről” – mondta Albarn a lemezről.
(Guardian)

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.