Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Ingyen letölthető a Fish! új lemeze

Megjelent a Fish! legújabb, SAV című lemeze, amit mától ingyen lehet letölteni a zenekar honlapjáról. Az első videóklip a napokban jelenik meg, a banda pedig szeptember 30-án indul országjáró klubturnéra. A Fish! jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjára. Ha győznek a közönségszavazáson, ők képviselhetik Magyarországot a belfasti gálán.

Ismét magasra tette a lécet az egyik legnépszerűbb magyar rockegyüttes, a Fish!. A legújabb, 11 dalt tartalmazó, SAV című album a korábbi kettőnél is karcosabban szól. Az élő, natúr rockhangzás olyan, mintha koncerten rögzítették volna a számokat. Az új lemez boltokba nem kerül, de a megjelenés napjától, szeptember 27-től bárki teljes egészében ingyen letöltheti flac és mp3 formátumban a zenekar honlapjáról, a fishonline.hu oldalról.
– Nem akarunk beállni a sorba és azon keseregni, milyen nehéz helyzetben van a hazai zeneipar, mert cd-vásárlás helyett mindenki kalózkodik. A Fish! korszerű banda, ezért elébe megyünk a trendnek, és ingyenesen elérhetővé tesszük a SAV összes dalát. Aki szereti a zenénket, hallgassa a lemezt, aztán pedig jöjjön el valamelyik élő koncertünkre tombolni – mondta Kovács Krisztián, a Fish! frontembere.
A megjelenés másnapján, szerdán 18 órától a zenekar a budapesti Butik Presszóban tart közönségtalálkozót, majd szeptember 30-án, pénteken országjáró klubturnéra indul a The Grenma és az Insane zenekarokkal. A koncertkörút első állomása Balmazújváros, majd októberben Nyíregyháza, Dunaújváros, Kaposvár, Eger, Békéscsaba, Szombathely, Veszprém, Debrecen, Budapest és Székesfehérvár következik. Novemberben Salgótarján, Tatabánya, Miskolc, Szeged és Győr, valamint az újvidéki Zenta és a felvidéki Dunaszerdahely egy-egy klubjában hallhatják a rajongók a Fish! élő koncertjét a SAV új dalaival, köztük a „Kellemetlen vagy” és a „Mi vagyunk itt” című slágergyanús számokkal.
A Fish! közben szavazásra is kéri a rajongóit.
– Nagy megtiszteltetés, hogy idén jelölést kaptunk az MTV European Music Awards díjra a Legjobb Magyar Előadó kategóriában. Különösen azért örülünk ennek, mert a magyar nyelvű számainkkal versenyezhetünk. Mivel a mezőny nagyon erős, arra kérjük a rajongóinkat, hogy EZEN az oldalon szavazzanak ránk. Ha nyerünk, novemberben a Fish! utazhat Magyarország képviseletében a gálára az észak-írországi Belfastba – mondta Kovács Krisztián.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.