Friday, December 9, 2022
spot_img

Latest Posts

Ilyen sikerre senki nem számított! Visszatért az UFO együttes!

Tökéletesen alakult a 12 év után újra aktív, egykori sikercsapat számára az elmúlt heti két fellépés.
A visszatérésre kedden a Corvinus ÁF Felezőbuliján került sor. Itt kb 1.000 fő tombolt. Kétségtelen, óriási buli volt, kétszer is visszatapsolták őket. Dr. Love nagyon energikus volt, Cynthia és Doris pedig jól táncolt, profi színpadképet láthatott a közönség.
A dalokat kívülről fújták, a lányok az első sorban a fiúk nyakába ültek, úgy tomboltak. Sokszor a zenét nem is lehetett hallani, csak a közönségéneket. A technikusoknak okozott némi fejtörést, a hangerőszabályozókat már nem nagyon lehetett feljebb tolni. A produkciót a TV2 Aktív című műsora rögzítette, ami a héten kerül adásba.
Március 24-én az UFO tovább szállt, egészen az ELTE ÁJK jogász és politológus hallgatóinak felezőbulijáig, ahol a leszállást, szép tömeg várta.
Felcsendült a gólyatáborok himnusza
A 800 fős klubba a szervezők álmait is felülmúlva kb. 1400-1600 ember próbált bejutni. Utólag elmondták, hogy ez nagyban az UFO-nak is köszönhető, hiszen a Nyár van és a Karibi party cimű daluk a gólyatábor himnusza, minden ELTE ÁJK-s hallgató kívülről fújja.
Zsoltiék itt is fergeteges bulit nyomtak, óriási hangulatot teremtettek. A közönség alig akarta leengedni őket a színpadról. Ami igen jó jel, hiszen az egyetemi hallgatók a legőszintébb közeg, és ez abszolút pozitív visszajelzés.
Összefoglalva tehát az UFO visszatérése jól sikerült, megtudtuk a fellépések után a jelenlévő programszervezők 5 helyszinre kötötték le a formációt.
A trió tagjai már nagyon várják az április 3-i budapesti Neo Clubban tartandó partyt, ahol a helyszínen egy a világon egyedülálló saját kézzel épített járműből 8000 watt-on szól majd a retro banda összes nótája.
A hírek szerint érdemes lesz benézni, és együtt bulizni a 90-es évek méltán neves földönkívülijeivel.
– Bíró –
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.