Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Illényi Katica jazz koncert a török premier előtt Budapesten!

Illényi Katica, Liszt-díjas előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze a MOM Kupolatermében ad koncertet ’Jazzy Violin’ címmel 2015. június 7-én.

Koncertajánló: https://www.youtube.com/watch?v=ik3HC5fC1F0

Illényi Katica legújabb jazz produkcióját elsőként a magyar közönség láthatja a MOM Kupolatermében június 7-én, vasárnap este. Katica hegedülni és énekelni is fog az előadáson, melyen fellép testvére, Illényi Csaba is hegedűn. Hallhatjuk a ’Tiger a rag’, a ’Lady be good’, a ’Sweet Georgia’, a ’Halleluja I love him so’ című dalokat, de sok más olyan számot is, melyek az elmúlt időben nem szerepeltek a művésznő repertoárjában.

ILLÉNYI KATICA lépcsőn ülvekA kíséretet a Modern Art Orchestra  fúvósai, zongorán Bundzik István – a Miskolci Bartók Béla  Zenei Konzervatórium jazz-tanszak tanszékvezető tanára -, Sárkány Sándor nagybőgős és Csízi László dobos adják. Az est művészeti vezetője, karmestere és trombitása Fekete-Kovács Kornél lesz, aki egyben hangszerelője is a műsornak. “ Régen nem játszottunk együtt Fekete-Kovács Kornéllal, utoljára a Zeneakadémián és  a Művészetek Palotájában, nyolc évvel ezelőtt volt közös koncertünk. Nagyszerű alkalom a törökországi felkérés számunkra  de első a hazai közönség! Ezért itthon fog debütálni az új jazz műsorom.“ – fűzi hozzá a hegedűművész.

Illényi Katica ismét Bencsik Andrea divattervező  – aki számos filmsztárral együtt is  dolgozik – színpadi ruháját viseli.

A kilencven perces jazz koncertet szünet nélkül tekintheti meg a közönség a MOM Kulturális Központ Kupolatermében június 7-én, 19 órától.

Illényi Katica – Jazzy Violin koncert

  1. június 7., vasárnap 19:00 óra

MOM Kulturális Központ – Kupola (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

Jegyár | 2500 Ft

A jegyek kaphatók online: http://mom.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=292805&aid=3390&vid=356

valamint a MOM Kulturális Központ jegypénztárában (H-V: 08:30-20:00).

 

www.illenyikatica.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.