Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Időtálló heavy-metál a magyar Iron Maidentől

CHRONOLOGY

Mint tudjuk, a rock örök, és halhatatlan. És így van ez a heavy-metállal is. Erre újabb ékes bizonyíték, hogy az idén, megjelenésének 25. évfordulóját ünneplő egyik legnépszerűbb Maiden album, a Somewhere In Time előtt tisztelegve turnézik a hazai Maiden, azaz a jól ismert Iron Maidnem. A véletlen folytán pedig a Maiden-ünneppel egybe esik a magyar tribute csapat saját albumának megjelenése is, saját slágereivel, ami pedig végképp jó apropó egy ereszd el a hajam bulira. A Maidnem zenekarral csaknem azonos tagságot magáénak tudó project neve Chronology, az album, pedig ismét utalva a metál örökkévalóságára és borzongató fantáziavilágára, a The Eye Of Time címet kapta.

A Chronology lemez januárban kerül a közönség karmai közé, a bemutatónak szánt koncert pedig egy hatalmas metál-parti keretében február 4-én lesz, a volt-Wigwamban (CLUB 202).

A Maiden-lemez negyed százados évfordulójára való tisztelettel a buli vendégzenekara a hazai Maiden tribute, az Iron Maidnem lesz, majd a Chronology buli hajnalig tart, s az ígéret szerint az este folyamán előkerülnek majd az 1986-os Somewhere In Time halhatatlan slágerei is, egytől egyig.

A budapesti Chronology lemezbemutatót megelőzően, és azt követően is, az Iron Maidnem Somewhere In Time- turnéja zajlik, néhány helyszínen egybekötve a saját számos projecttel. A néhány közös buli első állomása Szolnok, január 29.-én…

Felvétel a koncertről: http://www.youtube.com/user/chronologytube

CHRONOLOGY LEMEZBEMUTATÓ + MAIDEN ÉVFORDULÓ: Somewhere In A Strange Land Tour 2011 közös buli:

Időpont: 2011. február 4., péntek, 22h

Hely: CLUB 202 (volt-Wigwam)

Beugró: 1500-,

Chronology infó (a lemezbe bele lehet hallgatni a honlapon!)

www.chronologymusic.hu

Iron Maidnem infó:

www.ironmaidnem.hu

Iron Maiden infó:

www.ironmaiden.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.