Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

IdiotSide: 21

2009-ben jelöléseket kaptak a legrangosabb hazai zenei díjkiosztókon, mint például a VIVA Comet “Az év zenekara” kategóriában, illetve a Bravo OTTO díjkiosztón “Az év felfedezettje” kategóriában. Ezt a jelölést sikerült is “hazavinni”, hiszen az IdiotSide lett 2009-ben az év felfedezettje, ami egy pályakezdő zenekar életében óriási sikernek és elismerésnek számít.
Az IdiotSide idén is jelölést kapott a két legrangosabb hazai díjkiosztón. “A legjobb együttes” kategóriákban méretik meg a csapat mind a VIVA Cometen, mind a BRAVO OTTO-n. 2009-ben “A legjobb új előadó” kategóriában a Bravo OTTO-n már nyert a zenekar, idén a rajongókon múlik, hogy hazavihetnek-e valamelyik díjból egyet-egyet a srácok. Az idei VIVA Comet díjkiosztóról a srácok egyenesen a turnébuszba szállnak, hogy részt vehessenek Luxemburgban egy zenei fesztiválon, ahol is ők képviselik Magyarországot az Európai Unió tagországai közül.
Az IdiotSide zenekar bemutatkozó albuma május 7-én látott napvilágot “21” címmel. A banda lemezén 13 dalt találhatunk, ami híven tükrözi, hogy a srácok nem állnak be az összerakott produkciók sorába. A “21” című lemezük szövegeiben és zenéiben lendületes, fiatalos erő és az IdiotSide-ra jellemző pimaszság is fellelhető. Idióta oldala mindenkinek van, találd meg a dalokban a saját sztoridat!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.