Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Idén nem nyaral a Zanzibar

Koncertezik és új lemezt készít a rock banda
 
A nyár mindig munkával telik egy zenekar életében, de a Zanzibar-nak idén arra sem lesz ideje, hogy pár napot is pihenéssel töltsön. Terecskei Rita, a csapat frontembere csak álmodozhat egy tengerparti nyaralásról, pedig tavaly jutott ideje egy horvátországi kiruccanásra. A tavaly tizedik születésnapját ünneplő Zanzibar a koncertek mellett új lemezén dolgozik.
 
Egy zenekar életében a nyár mindig is zsúfolt, munkával teli. Nincs ez másképp a Zanzibar esetében sem. Ráadásul a csapat a koncertezés mellett új lemezén dolgozik.
 
„Nagyon mozgalmas időszakát éli a zenekar. A tizedik születésnap után nem hogy hátradőltünk volna, új lendületet kapott a csapat, aminek én nagyon örülök. Az év eleje az előkészítéssel telt, áthangszereltük a dalainkat, most pedig dübörögnek a koncertek. Augusztusban van olyan hét, amikor egymás után öt napon lépünk színpadra az ország különböző pontjain, de sokat járunk a határon túlra is.” – mesélte Terecskei Rita, aki az idei koncerteken egy-két dal erejéig az éneklés mellett gitárt is ragad.
 
A Zanzibar azonban akkor sem pihen, ha épp nem koncertezik.
 
„A bulik mellett már nagy erőkkel az új lemezünkön dolgozunk. Egy-két dal demó verzióját már rögzítettük és a tervek szerint ősszel egy klippel ki is jövünk, így a nyaralás idén biztosan elmarad az őszi időszakban is.” – árulta el a zenekar énekesnője. – „Nagyon szeretek utazni, imádom a tengert és a búvárkodást. Tavaly sikerült pár napra a horvát tengerpartra elutaznom, de ez most álom marad. Azt tervezem, hogy a mostani hajtást, a jövő tavasszal megjelenő új Zanzibar lemez munkálatait majd egy egyiptomi utazással pihenem ki. Régi vágyam, hogy lássam a Vörös tengert és remélem, hogy jövőre ez összejön, de addig marad az éneklés, amit egyáltalán nem bánok. Olyan a hangulat a zenekar háza táján, mint a kezdetekkor és ez nagyon jó.” – tette hozzá Rita.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.