Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Idén is lesz Pannónia Fesztivál, már lehet szavazni a fellépőkre

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Pannónia Fesztivált, ezúttal is a Várpalota mellett Cseri-parkerdőben, Pünkösd hétvégén.
A rendezvény szervezői a tavalyi évhez hasonlóan is a leendő fesztiválozók segítségét kérik a fellépők listájának összeállításában. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hivatalos honlapon 5 zenekarra szavazni.
A 2009-es évben a maga 102 ezer látogatójával Magyarország második legnagyobb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát a Pannónia Fesztivál. A sikert nagyban köszönhetik a szervezők annak a 80 ezer embernek, aki előzetesen szavazott arról, hogy kik lépjenek fel a várpalotai megabulin. Az önzetlen segítségre idén is számítanak a rendezvény kitalálói: a www.pannoniafesztival.hu oldalon egy regisztrációt követően bárki voksolhat 5 kedvenc magyar zenekarára. Azokat az együtteseket, melyek legalább ezer szavazatot kapnak, megkeresik a fesztivál szervezői. Egy IP-címről csak egy alkalommal lehet voksolni január 31-ig.
A fesztivál szervezése időközben rendületlenül zajlik. Azt már biztosan lehet tudni, hogy a tavalyi 4 színpad helyett idén már 7 zenei helyszín várja az érdeklődőket. Újítás lesz többek között a metal és a világzenei színpad. A belépők már kaphatók a Ticket Express jegyértékesítő helyein és a JegyShop.hu rendszerében. Kizárólag kétfajta bérletet lehet venni: a 3 napos (május 21-től 23-ig érvényes) 3500, a 4 napos (május 20-tól 23-ig érvényes) 3900 forintba kerül. Március 15-ig egységesen 3500 forint mindkét bérlet. A fesztiválra való belépés 12 éven aluliaknak, mozgás- és látássérülteknek ingyenes.
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.