Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Idén is Fila Graff Jam!

A tavalyi évhez hasonlóan április 27-én a street-art művészek és graffitisek ismét elfoglalják “Filatorigátot” egy napra. Az esemény szervezője a Montana Colors Hungary valamint a Bázis Store csapata, akiknek köszönhetően néhány évvel ezelőtt a Szentendrei úti HÉV-megállók is színes köntöst öltöttek…
A fővárosi önkormányzat még a ’90-es években „legális graffitis fal”-nak nyilvánította a „Filatorigát” néven elhíresült falat. Az idei Fila Graff Jam-en idén közel 70 művész vesz rész, egy részük pályázat útján, napjaink legaktívabb és legismertebb hazai és külföldi művészei pedig meghívásos alapon kapnak helyet a kreatív festésre.
Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával megvalósuló rendezvény fő csapásvonala ismét a „graffiti”, de „throw up battle” és egyéb érdekességek is színesítik a programot. A rendezők a fiatalabb generáció számára workshop-okkal készülnek, ahol az érdeklődók bepillantást nyerhetnek például a stencilezés, a graffiti és a festékszórók világába, de akár cipő- és textilfestés titkait is elsajátíthatják.
A zenei részen DJ-k mellett idén MC-k is helyet kapnak majd a színpadon, és ismét lesznek Food-truck-ok is, hogy senki ne maradjon étlen-szomjan!
Fontos tudnivaló, hogy a résztvevők biztonsága érdekében ezen a napon a Folyamőr utcától a Bogdáni út ̶ Ladik utca a gépjármú forgalom elől elzárt terület, kizárólag gyalogos-, illetve kerékpáros forgalom engedélyezett.
“Színezd újra, színezd újra
Az életed, ha megfakulna!
S ha az égbolt beborulna,
Ne menekülj, csak színezd újra!”

Fila Graff Jam 
Helyszín: Filatorigát Budapest, 1033
Időpont: 2019. április 27., szombat, 10:00–18:00
További infók az eseményről, illetve részletes program: https://www.facebook.com/events/394316284458074/
Az egész napos program ingyenes! Mindenkit szeretettel várunk!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.