Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Idén a Nirvana lehet az X Factor ellenfele

A Facebook-kampány ebben az évben is meghiúsíthatja az X Factor aktuális sztárjának győzelmét a karácsonyi kislemezpiacon. Ezúttal a Nirvana indul a legjobb eséllyel.

A brit Ladbrokes fogadásai iroda szerint az idei évben is egy X Factor-sztár indul a legnagyobb eséllyel a karácsonyi kislemezlista első helyéért, de a Nirvana Smells Like Teen Spirit című 1991-es száma komoly vetélytársa lehet az idei kommersz favoritnak.
A Facebookon 2009-ben indult először kampány az X Factor egyeduralmának megtörésére, miután sokaknak elegük lett abból, hogy évek óta a zenei tehetségkutató aktuális üdvöskéje végez a briteknél rendkívül fontos karácsonyi kislemezlista élén. A kampány sikeres volt, 2009 karácsonyán a Rage Against The Machine Killing In The Name című száma lett az első az ünnepi listán.
Tavaly megosztottak voltak a kommersz ellenes kampányolók, ezért nem sikerült legyőzni az X Factor-győztesét, idén azonban újra egy klasszikussal szállnak ringbe a Facebook-on, a Nirvana 20 éves slágerét választották a tehetségkutatós dal ellenfelének.
A Ladbrokes szerint a legnagyobb eséllyel (7/2) Amelia Lily indul a karácsonyi versenyben, míg a második számú favorit a Smells Like Teen Spirit (4/1). Az élmezőnyben található George Michael Last Christmas című slágerének feldolgozása (8/1), illetve Amy Winehouse sem esélytelen az első helyre (12/1).
(NME)

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.