Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Húsz év után itt az új Első Emelet CD!

Húsz év után  új kiadvánnyal, egy hosszú maxival jelentkezik az együttes, melynek címe:

Megyek a szívem után.

Az anyag 3 vadonatúj dalt tartalmaz – Megyek a szívem után, Ma van a Te napod! Egy pohárral még -, mindegyik igazi, semmivel össze nem téveszthető, Első Emelet hangzás! Természetesen, mint eddig oly sokszor, a szövegeket most is Geszti Péter írta. Nagyszerű érzékkel találta el a zenekar mai gondolatait, mondanivalóját. A koncerteken lehet igazán meglátni, megérezni, hogy mennyire megérintette az embereket, amit üzenni szeretett volna a csapat Péteren keresztül.

Szerepel még a korongon a 3 új dal angol nyelvű változata is, de nem fordításról van szó, hanem teljesen más tartalmú, angol szövegekről. Ezek Tóth Zsuzsa remekei.

Egy igazi Első  Emelet lemezről nem hiányozhatnak a régi, nagy slágerek sem. Két dalt áthangszerelt a csapat, mai 2010-es hangzásban lehet meghallgatni őket (Angyali vallomás,  A film forog tovább).

Igazi aktualitás a Boldog karácsonyt c. dal, ezzel kíván mindenkinek Boldog Ünnepeket az Első Emelet!!!

A zenekar a 80-as évek egyik legsikeresebb csapata volt. Több száz koncertet adtak fennállásuk 8 éve alatt, bejárták az egész országot. Eladott lemezeik száma meghaladja az egymillió példányt.

A 2007 telén megjelent  Első Emelet Best of 1…. DVD is pár hónap alatt aranylemez lett, amit a zenekar 2008.02.09-én vett  át az emlékezetes, telt házas SYMA csarnokban tartott koncertjükön.

Azóta megjelent egy újabb DVD válogatás, ezennel a legsikeresebb koncertekből.

Ezeken a sikeren felbuzdulva határozták el, hogy együtt maradnak és újra színpadra állnak.

Azóta újból járják az országot, nagyon sok fesztiválon, és kiemelkedő rendezvényen vettek részt az elmúlt években. Többek között: Debrecen – Virágkarnevál, Székesfehérvár – FEZEN, Békéscsaba – Városházi Esték nyitó koncert, Vác – Világi Vigalom fesztivál, Csongrád – Körös-toroki Napok, Szolnok – Ételkorzó fesztivál, Szeged – aug.20-i központi városi rendezvény, Bp. – Óbudai Nyár záró rendezvény, Szombathely – Savaria Nyár záró rendezvény.

Az együttes ismét aktívan és sikeresen részt vesz a hazai könnyűzenei életben, klipjeiket, dalaikat játsszák a TV-csatornák, rádióállomások, valamint 2011-ben még több koncertet vállalnak és folyamatosan népszerűsítik a most megjelenő kiadványt.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.