Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

HOUSE OF GOLD & BONES PART 1

 CoreyTaylorStudio3[1](New York, NY): A Grammy-díjas Stone Sour negyedik, dupla albumának első része, a House of Gold & Bones Part 1 a Magneoton/Roadrunner  gondozásában 2012. október 23-án lát napvilágot. A második rész 2013-ra várható. Az album a Des Moines- i Sound Farm Stúdióban került rögzítésre David Bottrill producer bábáskodásával (Tool, Muse, Staind).

A lemezről két dal már meghallgatható a  www.houseofgoldandbones.com oldalon. Josh Rand gitáros nyilatkozta: – “A House of Gold & Bonestartalmaz mindent, ami nagyszerű ebben a zenekarban. A riffek, a dalszövegek, a groove-ok és a dallamok mind tipikus Stone Sour-ösek. Helyenként pedig keményebb dolgok is vannak, mint amit eddig tőlünk megszoktak. A lemez egy pokoli sötét, komplex élményt nyújt.”    

Az énekes, dalszerző, szövegíró Corey Taylor – aki tavaly életrajzi ihletésű könyvet adott ki Seven Deadly Sins címmel – egy kitalált karakter történetét írta le dalszövegeiben.

A Stone Sour ősszel egy masszív  turnéra indul a lemezt népszerűsítendő, melynek hozzánk legközelebbi állomása november 30-án lesz a bécsi Gasometerben. Taylor kommentje: – “Iszonyúan várjuk, hogy élőben bemutassuk a rajongóknak a House of Gold & Bones-t. A legjobb Stone Sour show-t kapják tőlünk, amit valaha láttak!”

House of Gold & Bones Part 1 dallista:

 
1. Gone Sovereign
2. Absolute Zero
3. A Rumor of Skin
4. The Travelers, Pt. 1
5. Tired
6. RU486
7. My Name is Allen
8. Taciturn
9. Influence of a Drowsy God
10. The Travelers, Pt. 2
11. Last of the Real
 
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.