Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Hősökre néz fel a fiatalság az EFOTT-on is

„Hősök, ettől feküdj el!”
A napokban debütált a Hősök zenekar legújabb „Négy évszak” című lemezének új videoklipje. A djuice és az MTV brand:new által támogatott banda rekordsebességgel hasít a hazai underground vonalon, rajongótáboruknak országszerte teltházas koncerteket adnak. Az új lemezen hallható Hallo című számhoz készült klipet június 17-én mutatták be a djuice Facebook oldalán.
Aki követte a djuice és az MTV tehetséggondozó programját és a brand:new zenekarok utóéletét, annak már ismerősen cseng a Hősök zenekar neve, akik közönségszavazás révén az MTV European Music Awards regionális versenyére is eljutottak. A veszprémi fiatalokból álló hip hop csapat már 9 éve nyomul a hazai underground zenei közegben. A zenekar dalai a mindennapi élet történéseiről szólnak, melyet dinamikus alapokra szövegelve adnak elő. A zenekar új, Négy évszak című nagylemeze Budapesten elsőként az U26 Clubshopban debütált a nagyközönség előtt. Az új album egyik népszerű száma, a Hallo ezután rendhagyó módon is eljutott a rajongókhoz: a zeneszámot a djuice telefonos ügyfélvonalának aláfestő zenéjévé választotta. Aki a 1440-en hívja a szolgáltatót, az a várakozás pillanataiban is a Hősök hip hop balladáját hallgathatja. A Hallo című szám karrierje itt nem állt meg, a mobilmárka támogatásával új videoklipet forgatott hozzá a csapat, amely nagy rajongói várakozást követően elsőként a djuice Facebook oldalán jutott el a rajongókhoz. Az új klip megjelenését követően 25 kiválasztott értékesítési ponton az első 2-2 új djuice előfizető ajándékba kapja a Hősök új nagylemezének eredeti példányát.
Azok, akik élőben is meg szeretnék hallgatni a veszprémi csapatot, mindenképpen látogassanak el 2011. július 12-17. között Szolnok-Tiszaligetre, az EFOTT fesztiválra, ahol a fiúk 13-án szerdán, 19:30-tól lépnek fel. A djuice nem csak a Hősök zenekar munkásságát támogatja kitartóan, hanem magát az EFOTT fesztivált és az ott megjelenő fiatalokat is. A fesztiválszervezőkkel közösen egész éven átívelő tehetséggondozó és támogató programsorozatot indítottak. EFOTT-on a djuice U26 színpad előzetesen, a közönség által megszavazott fiatal, tehetséges, ám még ismeretlen zenekarok számára biztosít komoly megjelenési lehetőséget, valódi fesztiválkörülmények között.
Bővebb információk:
www.hosok.hu
www.efott.hu
www.djuice.hu/efott
http://www.facebook.com/djuice.hungary/posts/137545449657406

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.