Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Horányi Juli és zenekara különleges élményt ígér

Horányi Juli gyerekkora óta énekel, de zenei karrierjének építésébe csak felnőtt fejjel vágott bele, 2009-ben. A kezdeti próbálkozások után 2011-től három évig volt a Mïus duó alkotó tagja és énekesnője. Egy kislemez és két nagylemez jelent meg a három év alatt, melyen Juli dalszövegei, az általa kreált énektémák hallhatók a dalokban, melyeket ő maga adott elő mind a felvételeken, mind élőben, a koncerteken.
2014-ben kivált az együttesből és szóló karrier építésébe kezdett. Azóta két kislemeze és három single dala jelent meg, melyekhez klip is készült. Holdutazás című slágere két alkalommal is bekerült a Petőfi Rádió TOP40 listájába. Létrehozta a YOULÏ (ejtsd: Juli) zenekart, melynek neve nem csak őt magát, vagyis Julit hanem az együttest is jelenti.  A zenekar új tagokkal, hosszú idő után újra klubkoncertet ad a fővárosban.
“Tavaly júniusban amikor az A38 Hajón léptünk fel, nagyon izgatott voltam, egy ilyen koncert mindig ünnepnap számomra. Szeretnélek látni titeket, remélem sokan eljöttök majd, hogy együtt ünnepeljük a zenét, az élet szépségeit és nehézségeit, amik nélkül nem lenne a földi létünk kerek egész. A dalaim az élet dolgairól szólnak, ezekről mesélünk majd nektek! Szeretnénk maradandó élményt nyújtani, de nélkületek ez nem sikerülhet. Számítunk rátok!”- írta közösségi oldalán az énekesnő.
 

Fotó: Liziczai Réka Photography, Smink: Tóth Rozita, Haj: Hevesi Krisztián, Felső: H&M, Nadrág: Schneider Anna
Gitáron játszik majd Bubnó Lőrinc, aki a Szent Efrém férfikar tagja és művészeti managere, egyben a zenekar legrégibb, alapító tagja, aki nem csak mint zenész vesz részt a projektben, hanem maga is hangszerel és a koncerteken az elektronikus hangzásért is felelős. A dobok mögött az InFusion Trio-ból ismert Weisz Nándor lesz látható és hallható, a WhiteNoise Stúdió tulajdonosa, ahol az első YOULÏ lemez felvételei is készültek. Basszusgitáron pedig a kiváló zenész, Váci Eszter Quartetjéből is ismert Gátos Bálint játszik majd.
Az élő előadás után, szeptember 21.-én pedig megjelenik az első YOULÏ lemez, a Cseh Tamás Program támogatásával, mely akár csak a koncert, különleges hangzást és egyedi popzenei élményt kínál a közönség számára.

Kapunyitás: 19:00
Belépő: 1.500 Ft (30 db limitált belépő 990 Ft), helyszínen: 1.800 Ft
Online elővétel: https://tixa.hu/youli_godorklub

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.