Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Hooligans jubileumi koncert CD jelenik meg!

Hooligans_15_Jubileumi nagykoncert_CD_boritoHooligans: 15. Jubileumi Nagykoncert Budapest Sportaréna szeptember 24-én megjelenik CD-n!

(A koncert anyaga október 8-tól DVD-n is elérhető)   

A 15 éves zenekar egy nagyszabású koncerttel ünnepelte meg 15. jubileumát tavaly decemberben a Papp László Budapest Sportarénában több ezer rajongó kíséretében. A látványos produkció keretében a banda természetesen a legnagyobb slágereit mutatta be a közönségnek, mint például a ’Szabadon’, a ’Királylány’, a ’Vér nem válik vízzé’, a ’Legyen valami’ és az ’Illuzió’…. A CD-n összesen tizenhét felejthetetlen szerzemény élő felvételét hallhatjuk. A csapatról köztudott, hogy vérbeli koncertzenekar; Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt négyese egyedülálló hangulatot tud teremteni produkciójával, és ez sikerük egyik alappillére is.

A Hooligans karrierjéhez eddig 8 stúdióalbum, 23 videoklip, 1 platinalemez, 3 aranylemez, 4 Fonogram-díj, 2 Viva Comet-díj, 1 Bravo Otto-díj, 1 Popcorn-díj, 1 Jakab Líra-díj és 1 Arany Nyíl-díj kapcsolódik. Pályafutásuk csúcsának mégis a tavalyi koncertjüket tartják: „Számukra a színpad, és nem a stúdió az önkifejezés elsőszámú terepe. A Hooligans zenéje a közönség előtt kel igazán életre.” – jegyzi meg  Ördög Tibor alias Csipa, a Hooligans frontembere. Azt a hőfokot, amin az együttes ég kizárólag ezen az élő felvételen tudjunk visszakapni. Ha szeretnénk egy szeletet a Hooligans igazi szellemiségéből az otthonunkba lopni, a ’15. Jubileumi koncert Budapest Sportaréna’ CD, és az október 8-án megjelenő DVD kötelező kelléke a gyűjteményünknek!

www.emimusic.hu

www.hooligansweb.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.