Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Hobo: Baleset, és Vadászat a Budapest Parkban

hobo2Különleges pillanat tanúja lehet a Park közönsége augusztus végén: Hobo és bandája műsorán a hazai rockzene egyik legfontosabb albumát a Vadászatot varázsolja a Park nagyszínpadára. A koncertet baljós előjel vezeti fel: a legendás gitáros, Tátrai Tibor hetekkel a koncert előtt balesetet szenvedett.

A dupla konceptalbum az elmúlt 28 évben kultikussá érett: a vadászat témáját több generáció kedvence lett, népszerűsége a mai napig töretlen. Most, a Budapest Park nagyszínpadán augusztus 25-én lesz látható teljes egészében a Vadászat lemez. A fellépést beárnyékolja, a tervek szerint vendégként fellépő Tátrai Tibor balesete: a gitárvirtuóz még augusztus elején csúszott el a nedves füvön egy csónakmotorral az ölében, aminek „eredményeképpen” azonnali műtétre, majd két hónap kényszerpihenőre kényszerült a sokak által csak Tibuszként emlegetett gitárikon, így sajnos – bár ott lesz a Parkban – nem tud zenélni majd a Vadászat koncerten.

Földes László Hobo gondolatai a Vadászattal kapcsolatban:
„1984-ben megjelent a Vadászat album, amelyet maga Aczél György elvtárs cenzúrázott, és ezzel meg is átkozott, semmilyen rendszerben nem kapott támogatást. Egy évvel az album megjelenése után megírtuk az első filmforgatókönyv vázlatot, amit az azóta eltelt majdnem 30 év alatt sohasem fogadtak el. A magyar televízió sem mutatta be sem a koncert, sem a színházi változatait, pedig ezekről felvétel készült.
„Magát a művet a közönség tartja életben és ezért hívunk és kérünk mindenkit, hogy jöjjön el augusztus 25-én a Parkba meghallgatni az újraértelmezett változatát, új zenekarom, a Hobo és Bandája előadásában.

Szeretettel vár mindenkit:

Hobo”

Csuklón viselt, ép, 2012-es Sziget Fesztivál belépővel a belépés díjtalan!

Hobo Póka Tátrai: Vadászat
Budapest Park Nagyszínpad
2012. augusztus 25. 19:30

Budapest, IX. ker., Soroksári út 60. –  Rákóczi híd Pesti hídfő
Infó, jegyelővétel:
www. budapestpark.hu

Budapest Park applikáció androidra: http://bit.ly/LyUsVl és
iPhone-ra: http://bit.ly/LyUqNc

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.