Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében

Ugye mindenki emlékszik még a Megasztár legutóbbi szériájának, elbűvölő és tehetséges tinicsillagára? Hien tavaly ősszel kiadott első lemeze után, most egy vadonatúj videoklippel lepte meg a rajongókat. A remekül sikerült videó, a Játék az egész című dalhoz készült.
A vietnami származású Nguyen Thanh Hien elkészítette második klipjét, melynek premierére csütörtökön került sor, a VIVA TV-n. A dal címe, megegyezik, Hien tavaly ősszel kiadott albumának címével. A klip megtekintése után, megállapíthatjuk, hogy egy igen ütős kis zenei videót sikerült összehoznia a készítőknek.
Hien 1994-ben született Budapesten. Már egészen fiatalkorában megmutatkozott a zene iránti érdeklődése. Hét éves korától kezdve a soproni Leckner Kristóf Általános Iskolában tanult, ahol aktív zenetanulásba kezdett.
Hat éven keresztül zongorázott és hét éven át hegedült. Az éneklés mellett a táncot is nagyon fontosnak tartja a mai napig, így érthető hogy a zenélés mellett egy hip-hop táncegyesület tagja is volt. 2006-tól három éven át az ugyancsak soproni, Széchenyi István Gimnáziumban végezte tanulmányait. Ekkor azonban közbeszólt a sors!
Mondhatni a Megasztár című tehetségkutató verseny, felforgatta Hien életét. 2008-ban jelentkezett a népszerű műsorba, ahol már a selejtezők folyamán tanúbizonyságot nyerhettünk kitűnő énekhangjáról.
Ez eredményeiben is megmutatkozott, ugyanis végül bekerült a Megasztár döntőjébe, ahol hetente mérhette össze énektudását más versenyzőkkel. Végül az ötödik döntőben búcsúzott a versenytől, de a megszerzett 6. hely, remek teljesítmény volt, egy akkor még csupán 14 éves lánytól.
A műsor után Hien máris megkapta első lemezszerződését, ezért karriere érdekében, családjával együtt visszaköltözött a fővárosba. 2009 nyarán jelent meg első videoklipje, amely a Túl szép c. felvételhez készült. Novemberben pedig Játék az egész című debütáló albuma is közkinccsé vált. Ehhez a címadó dalhoz készült el, a már említett vadonatúj zenei videó.
A kisfilmben, melyet nemrégiben forgattak, Hien egy bérgyilkosnőt alakít. Nem volt könnyű dolga sem a stábnak, sem pedig a fiatal énekesnek, ugyanis a forgatás zord, hideg időben és sűrű hóesésben zajlott. Valamint a klip kedvéért, Hien sem a téli időjáráshoz megfelelően öltözködött, ami még nehezebbé tette a munkálatokat. Azonban a forgatás vidáman zajlott, ahol legtöbbször énekléssel szórakoztatta a stábot a Megasztár egykori versenyzője.

engyus
music.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.