Friday, December 2, 2022
spot_img

Latest Posts

Hiánypótló Moby Dick zúzda Budapesten és Délvidéken!

Moby Dick nevet az utóbbi időben leginkább csak a zenészek projektjei során hallhattuk említeni, és emiatt többen találgatásba kezdtek, pl. a zenekar fórumán, hogy a Moby Dick-nek vége, már csak külön utakon járnak a tagok
Az előbbiekre rácáfolni kíván a zenekar, ugyanis hosszabb fővárosi hallgatás után 2010. február 26-án megmérettetik magukat Budapesten a Wigwamban, ahol nem kímélve senkit, egy erőteljes, update fitness programot megszégyenítő kiképzést tartanak.
A jövőre harmadik X-et(!) taposó soproni thrash-ikon banda basszere, Gőbl Gábor nem szeretné túlmagyarázni a rajongók aggodalmát. Elmondása szerint jól érzik magukat, nem hajtja a zenekart a kényszer, a megfelelni akarás vágya, és a rossz értelemben vett megélhetési lemezkiadás, koncertezés. A pörgés ugyan kisebb a Moby Dick körül, mint a 2002-től számítandó visszatérés éveiben, de jelenleg a zenészek azt teszik, amit jónak látnak, éreznek:
Amíg Mentes Norbert gitáros Hoffer Péter dobossal és Pusztai Zoltán szövegíróval karöltve a Hungarica útjait egyengeti (sőt, Hofi emellett még Hobo és Rúzsa Magdi produkcióját is erősíti), addig Schmiedl Tamás énekes/gitáros bemutatkozó lemezén dolgozik Bloody Roots nevű projektjével.
“Továbbra is súlyos energiákat tudunk felszabadítani a koncerteken, úgy érzem nincs miért aggódnunk.
Aki látott bennünket a közelmúltban az megerősítheti, nem kell bennünket leírni. Budapesten nagyon régen léptünk fel, ezért úgy gondoltuk az év elejének februári, még csendesebb szakasza jó alkalom arra, hogy találkozzunk ismét leghűségesebb rajongóinkkal, akik nyilván inspirálóan hatnak mindannyiunkra, szembesülhetünk azzal, hogy szükség van ránk! Rajtunk kívül két kiemelkedő KŐ banda lép fel az este előttünk, a rendkívül tehetséges soproni Blizard és a Körmöczi Péter vezette Cadaveres. Várunk mindenkit szeretettel!” – mondta Gőbl Gábor.
A 30. jubileumi évet ünneplő új Moby Dick stúdiólemez gondolata már megszületett, de addig is folytatják a koncertezést, legközelebb február 26-án, pénteken a Wigwamban, majd onnan egyenesen a délvidéki Zentára utaznak, ahol a Vajdaság legnagyobb magyar klubjában, a Zeppelin-ben koncerteznek.
Moby Dick a Wigwamban:
– időpont: 2010.02.26. péntek 21h
– helyszín: Budapest, Wigwam, XI.ker. Fehérvári út 202.
– fellépők: Blizard, Cadaveres, Moby Dick
– jegyár: 1900Ft elővételben, 2400 a helyszínen
Moby Dick Délvidéken:
– időpont: 2010.02.27. szombat 20h
– helyszín: Zenta, Zeppelin Club, Tornyosi út 27.
– fellépők: Halflight, Blizard, Moby Dick
– jegyár: 330 RSD elővételben, 360 RSD a helyszínen
music.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.