Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Heaven Street Seven-dalok Mikulásra

Három vadonatúj számot tartalmazó, ingyenesen letölthető virtuális EP-t tesz közzé Mikulásra a Heaven Street Seven (HS7): a Gigerli dalai december 6-án 12 óra 6 perctől (12.06/12:06) érhetők el a zenekar honlapjáról.
A HS7 decemberben klubturnén mutatja be az új dalokat. Az együttes mikuláscsomagja az első, kizárólag új számokat tartalmazó megjelenése 2008 óta; Szűcs Krisztián és csapata a HS7 15. születésnapján tavaly egy válogatásalbummal jelentkezett.
Az új EP címadó dala, a Gigerli táncos “dzsentridiszkó”, amelyet a többek közt a PASO-ból ismert Subicz Gábor irányításával hangszerelt fúvósszekció tesz feszessé. A második, A réten című szám lassabb, feszültebb. A harmadik, a Soha többet ne mondd nekem, hogy három című dalt eredetileg a Péterfy Bori & Love Band 2B című lemezére írta Szűcs Krisztián, ám az eredeti dalból a szerzői elképzeléstől nagyon eltérő verzió készült, így a dalszerző-énekes és zenekara úgy gondolta, az eredeti változatot is meg kell ismernie a közönségnek.
A Heaven Street Seven jövőre új stúdióalbumot készül kiadni, ez a tervek szerint két önálló, egyenként öt-hatszámos blokkból áll majd, és két kisebb csomagként, zenedobozként, két EP-ként, de egy komplett albumként is értelmezhető lesz.
A HS7 december 9-én a debreceni Lovardában, 10-én a soproni Hangárban, 17-én a veszprémi Expresszóban, 27-én a paksi Bongó Caféban, 28-án Pécsett, a Pécsi Est Caféban és 29-én Budapesten, a Barba Negra Music Clubban lesz hallható és látható.
A dalok elérhetők majd a zenekar honlapjáról.

André Veldmeijer

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.