Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Hazai pályán fesztiválozott a Desperado!

 sajtófotó-1A két országban is az év legjobb dance csapatnak választott debreceni trió, – hazai pályán Debrecenben – élőben adta elő hatalmas sikerrel legismertebb slágereit, a Campus fesztiválon!

   Betti, Zsolti és Zoy számára mindig különleges élmény, ha szűkebb hazájuk közönsége előtt játszhatnak. Most viszont valószínűleg nemcsak az ő számukra volt felejthetetlen egy ilyen rangos fesztiválon való szereplés. Azok számára is, akik kívülről fújják már a jól ismert Desperado slágereket végre alkalmuk nyílt a Campus fesztiválon arra, hogy mindezt élőhangszeres változatban is hallhassák, így egy sokkal komplexebb zenei élmény keretében tombolhassanak kedvenceik jól ismert dallamaira.

   Az együttes számára viszont nemcsak emiatt különleges a 2012-es év, hanem azért is, mert márciusban vehették át Romániában a Transilvanian Music Awards-on, az év legjobb pop-dance zenekarának járó díjat, így most már elmondhatják magukról azt, hogy immár két országban is részesültek e rangos elismerésben. (Magyarországon 2003-ban lett az év együttese a Desperado. – a szerk.) A díj nagymértékben köszönhető annak is, hogy a Romániából világhírűvé lett INNA szerzőivel készített közös daluk a tavalyi évben tarolt Erdélyben. Az „Inside I want you” című sláger népszerűségére jellemző, hogy megjelenése után nem sokkal, felfigyelt rá egy olasz kiadó is és vállalta a nóta európai promócióját. Azóta már több mint egy millióan nézték meg szerte a világon a különböző video megosztó oldalak jóvoltából a dalból készült klipet.

   Ezen a bizonyos díjátadón azonban egy másik Desperado dal is reflektorfénybe került.  A formáció ugyanis itt mutatta be legújabb számát és itt forgatta hozzá legújabb videoklipjét is, amely osztatlan sikert aratott. Így tehát könnyen megjósolható, hogy a „Miért múlik el” címet viselő vadonatúj szerzemény hamarosan már nemcsak a legnépszerűbb közösségi oldalak és a különböző internetes site-ok látogatónak kedvence lesz.

Forrás:

www.desperado.hu és

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.