Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Hatalmas tömeg várta Keshát a Kapcsolat-koncerten

Már délután hatalmas tömeg hömpölygött a fővárosi 56-osok terén, ahol a T-mobile hagyományos nyári ingyenes Kapcsolat-koncertjén idén az amerikai popénekesnő, Kesha lépett színpadra este nyolc órától, hogy egy másfélórás pörgős koncerttel kápráztassa el a magyar közönséget.

“Remélhetőleg a műsorommal segítek a gyerekeknek abban, hogy merjenek önmaguk lenni, elfogadják magukat úgy, ahogy vannak” – mondta a 24 éves énekesnő, aki a sztárokhoz illően elegáns késéssel futott be a koncertet megelőző délutáni sajtótájékoztatóra. Az egyenesen a Glastonbury fesztiválról érkező előadó a Get Sleazy című műsorával lép a magyar közönség elé, és ha a szervezők várakozásaink megfelelően tényleg 300 ezer ember gyűlik össze az 56-osok terén, akkor ez lesz a fiatal popdíva eddigi legnagyobb koncertje – derült ki a sajtótájékoztatón.
Kesha dédszülei Szentesen éltek, és a családi gyökereknek köszönhetően az amerikai Kalifornia államban nevelkedett énekesnő már gyermekkorában megismerkedett a paprikás csirke és a rétes ízével. A különc öltözködéséről és csípős nyelvéről ismert popüstököst az édesanyja és legjobb barátnője is elkísérte Budapestre. Csak rövid ideig marad, de azt mondta, minél előbb szeretne visszatérni a magyar fővárosba, mert a szépsége teljesen magával ragadta. A szervezők igazi hungarikumokkal – köztük pálinkával, tokaji borral, erős paprikával, mézzel – teli bohókás ajándékcsomaggal kedveskedtek az énekesnek, aki jó kedvére hivatkozva mindenkit biztosított arról, hogy a koncert fergeteges lesz.
A tavalyi évben az év előadóművésze és a kedvenc női előadó kategóriákban is American Music Awardsra jelölt énekesnő a 2010-es Animal című albumával robbant be a nemzetközi popzenei köztudatba. Az RCA Records gondozásában megjelent lemezből eddig kétmillió példány fogyott.
Az iskolát 17 évesen maga mögött hagyó, ezután csak a zenei karrierjére összpontosító Kesha olyan slágerekkel lopta be magát a pop, az elektro és a dance műfaj kedvelőinek fülébe, mint a több országban is listavezető, eddig 14 millió letöltést megélt Tik-Tok, a 3OH!3 nevű formációval közösen felénekelt Blah Blah Blah, a Your Love Is My Drug, valamint a Flo-Ridával közösen készült Right Round.
Az 56-osok terén felállított színpad két oldalán hatalmas kivetítők gondoskodtak arról, hogy a leghátsóbb sorokban álló Kesha-rajongók se maradjanak le kedvencük színpadi mozdulatairól. A világsztár fellépése előtt a Csillag születik televíziós tehetségkutató legutóbbi szériájának felfedezettjei gondoskodtak a hangulatról.
Az ingyenes Kapcsolat-koncertet tizenötödik alkalommal rendezték meg Budapesten. Eddig a No Mercy, a Modern Talking, az LGT, a Pet Shop Boys, a Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Elton John, Sting, Lionel Richie, Pink, Bryan Adams, Santana, a Simply Red és tavaly Rod Stewart kápráztatta el a hagyományosan több százezres hazai közönséget.
MTI


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.