Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Háromszoros apukaként énekel Kowalsky a lemezbemutatóján

Felfokozott hangulatban készül a Kowalsky meg a Vega az április 14-i lemezbemutató koncertjére, ami a budapesti Barba Negra Music Clubban lesz. A zenekar két új dallal és vonósnégyessel lepi meg a közönséget, sőt egy szerencsés rajongó még a frontember, Kowalsky egyik festményét is megnyerheti.

A Kowalsky meg a Vega tavaly decemberben adott utoljára klubkoncertet Budapesten, ezért a zenekar és a rajongók is izgatottan várják az újabb találkozást. Az idei első fővárosi fellépés április 14-én lesz a Barba Negra Music Clubban, és az esemény több szempontból is különleges lesz. A zenekar frontembere a napokban a csapat Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy fia született, így ez lesz az első alkalom, hogy Kowa háromgyermekes édesapaként áll színpadra. Ünneplésre ad okot az is, hogy az elmúlt tíz év legnagyobb slágereit és 10 új dalt tartalmazó „Az évtized lemeze” című dupla album lemezbemutató koncertjére a zenekar számos meglepetéssel készül. Bár hamisítatlan rockbuli várja a közönséget, a Kowalsky meg a Vega ízelítőt ad a szimfonikus, big band hangulatú koncertjéből is, amely januárban volt a Művészetek Palotájában.

– Szirtes Edina Mókus vezetésével egy vonósnégyes, valamint egy zongorista csatlakozik hozzánk négy dal erejéig. Együtt játsszuk el a Mindhalálon túl, a Többet érdemelsz és az Új templom épül című dalainkat, valamint egy új produkciót is bemutatunk, amelyben FankaDeli is színpadra lép. Régi barátommal közösen adjuk elő az Ez a mi mesénk című számát egy általam újraértelmezett változatban. Ezen az ősbemutatón kívül egy másik új dal premierjét is április 14-én tartjuk, hiszen a rajongók akkor hallhatják először élőben a Mosolydal című szerzeményünket, amit a Facebook-oldalunkon regisztrált VIP-tagok az elmúlt hetekben e-mailben kaptak meg ajándékba – mondta a zenekar dalszerző-frontembere, Kowalsky.

A Kowalsky meg a Vega lemezbemutató koncertjére a belépőjegyek elővételben a helyszínen és a zenewebshop.hu oldalon 1800, a koncert napján pedig 2300 forintba kerülnek. Egy szerencsés rajongó különleges ajándékot is kap, hiszen az elővételes jegyek vásárlói között az énekes, Kowalsky egyik festményét sorsolja ki a zenekar. A lemezbemutató előzenekara a Johnny Cash feldolgozásokat játszó Nyughatatlan lesz.

A lemezbemutató után a zenekar gőzerővel készül a nyárra, hiszen idén is minden jelentős fesztiválon fellép. Az egyik kiemelkedő koncert a Hegyalja Fesztiválon lesz, ahol a Kowalsky meg a Vega és az amerikai Everlast egymás után lép színpadra.

– Everlast számomra az egyik legmeghatározóbb előadó. A zeneisége nagy hatással volt rám és a zenekaromra, ezért nagyon örülünk ennek a koncertnek – tette hozzá Kowa.

Részletek:

www.zenewebshop.hu/kiemelt/kmav-lbk-belepojegy-33198.html

www.kowa.hu

www.facebook.com/kowalskymegavega

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.