Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Három kamionnal érkezik a Dream Theater

A Dream Theater a dallamos rock/metál szcéna egyik kiemelkedő, ikonikus zenkara, több mint 25 éve szórakoztatja a közönségét. 2012-es turnéjuk során holnap azaz pénteken Budapestre érkezik a zenekar, felszerelésük 3 kamionnal érkezik Budapestre, és 3 busszal utazik a zenekar és a technikai személyzet.

A zenekar pályafutásában először a mostani turné kapcsán megjelent lemez egyik dalával tavaly Grammy díj jelöltést is kapott, így ha szereted a dallamos kemény zenéket, mindenképp kihagyhatatlannak ígérkezik a holnapi, Sportarénás koncert. A zenekar ezt nyilatkozta a Grammy jelölés kapcsán:
“A 2011. év fantasztikus volt számunkra. A tinenegyedik stúdióalbumunk, ami a “Dramatic Turn of Events” címet viseli, 14 országban is TOP10-be kerül a slágerlistákon, beleértve az USÁ-t is. És megkaptuk pályafutásunk első Grammy díj jelölését is, az “On the Backs of Angels” számra, mint az év legjobb Rock/metál dala. Ez persze csak a hab a tortán, nagyon megtisztelő számunkra, főleg hogy elég sokáig tartott hogy elérjük ezt a figyelmet a szakmától is. De ami igazán fontos számunkra, az a rajongók figyelme, és szeretete, támogatása. Ők azok akik mindig ott vannak velünk ezen az őrülten kalandos úton. Gyertek tehát és ünnepeljétek velünk az első Grammy jelölésünket is, találkozzunk a turnén, és álmodjatok nagyokat velünk együtt!”
Tagok:
James LaBrie – ének
John Petrucci- gitár, ének
Jordan Rudess – billentyű
John Myung – basszus
Mike Mangini – dobok
A Dream Theater töretlen sikeréről és kifogyhatatlan energiájáról te is megbizonyosodhatsz 2012. február 17-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A 2011. szeptember 13-án megjelent 11. stúdióalbum, A Dramatic Turn of Events című lemez turnéja igazi rock csemege.
Találkozzunk a koncerten!
A progresszív metál nem kimondottan az a stílus, ami széles körben népszerű lenne a zenekedvelők körében, a Dream Theater mégis világszerte már több, mint 8 millió lemezt adott el.
Előzenekar a Periphery zenekar lesz.

mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.