Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

HÁRMAN PÁRBAN – Itt az új Insect őrültség

foldsajtoHa van az erdélyi zenében kitartó banda az a tavaly 18. szülinapját ünneplő Insect. Jócskán voltak változások, tagcserék de a Csuty-Timko-Pesky hármas összetarotta mindmáig a bogarakat.
Az új lemezen ismét Önmagukat hozzák-ezúttal élő hangszerekkel, különben nincsenek egetverő újítások-miért is kellene elrontani ami jó-hogy az ő szavukkal éljek. Maradtak tehát a jópofa paródiák a Mamma mia-tól a Mizú-ig, a Hánky Tank Wumentől (mert ezt ők  így  írják) a  Most múlik pontosan-ig, vagyis a legismertebb régi slágerektől a legütősebb újdonságokig. De van egy sor erejéig Hungária, van jó bőven népzene, Benone Sinulescu idézet, Nagy hori-Horgász, indián feeling pikáns áthallásokkal, börtön rock (bocsi Rab’n Roll) és szinte megfeledkeztünk a lemezen először megjelenő mega-slágerről a Bukarest parádéról.
Szóval az Insect-féle zakuszka tökéletesen működik ennyi év után is, bár jöttek utánzók, ún. újítók, az igazság az, hogy ma is hahotára kényszerítik a hallgatóságot a nézőket és az ötletekből aligha fogynak ki.
Bonusként legelső rock-lemezük három dalát is visszahozták mindazoknak, akik akkor még meg sem voltak születve.
A Hárman párban megvásárolható a zeneboltokban, a könyvkereskedésekben és a MOL töltőállomásokon. Kiadja és forgalmazza a Dancs Market Records.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.