Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Hangmás – Újratervezés EP bemutató

 hangmas072012. szeptember 28.

Akvárium 21.00

Hangmás

Esti Kornél

Cante Diem

Tesco Disco

Az ősz lassú, de biztos beköszöntével párhuzamosan beindulnak a Tesco Discók koncertes bulijai. Ahogy azt megszokhattátok, mindig bemutatásra kerülnek friss tehetségek, így az idei szezont a márciusban a The Subways előtt debütáló, az indie és a garage rock határán mozgolódó Cante Diem nyitja. A zenekar fiatal kora ellenére 2 EP-vel, videoklippel és egy amerikai fesztiválmeghívással is büszkélkedhet, úgyhogy ha valamikor, akkor most igazán érdekes időben érkezni és megnézni őket.

A Cante Diem után az Esti Kornél veszi birtokába a színpadot. A fiatal mezőtúri zenekar 2 lemezzel és egyre duzzadó rajongótáborral a háta mögött már stabil szereplője a hazai fesztivál- és klubéletnek, a nyári fesztiválkoncertek utáni első bulijukra pedig az Akvárium nagyterme adja a méltó terepet. Ráadásul a fiúk már a következő lemezük dalait csiszolgatják, és egyáltalán nem kizárt, hogy egy kis ízelítő már ez alkalommal is hallható lesz.

2011. október 7-én jelent meg a Hangmás harmadik nagylemeze, a Ragadozó és máris egy új kislemezt mutatnak be. Az 1993 című dal egy színes polaroid a kilencvenes évekből. Mindazokhoz az emberekhez szól, akik egyszer fontosak voltak, mára pedig eltűntek, mintha soha nem lettek volna. Az Újratervezés pedig az a boldog pillanat, amikor félálomban találkozunk a múlt arcaival, de annyira már ébren vagyunk, hogy tudjuk, csak egy álom volt az egész, és már itt az új nap.

A koncertek után Tesco Discós slágerparádé következik hajnalig.

Jegy: 1000 HUF

Koncertek után 500 HUF

Facebook event:

http://www.facebook.com/events/504107959617390/

Linkek:

http://www.facebook.com/hangmas
http://www.facebook.com/pages/Esti-Korn%C3%A9l/100785032993
http://www.facebook.com/cantediem
http://www.facebook.com/tescoodiscoo

Teaser videó:

http://youtu.be/BFyEdYAi1D0

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.