Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Hamarosan új Defender videoklipp!

Két év után újra videoklippet forgatott a Defender együttes. A forgatás alapját egy teljesen új dal képezi ezuttal és a helyszín a marosvásárhelyi Promenada Mall egyik üres üzlethelyisége volt.
A fiúk számára ez egy egész napos munkát jelentett. A zenekarvezető és egyben a Defender frontembere is, Fülöp Imre csak annyit árúlt el, hogy a klipp témája a sejtelmes angyali-démoni kontraszt és formailag a hollómadár körül forog. Bevallotta, hogy a zenekar nagyon várja már a kész anyagot.
Több órán át tartott a fiúk sminkelése is, amelyet a zenekar Gyopi Puskás Make-up Artistnak köszönhet. Ezután a Defender már jólismert fodrásza, Betai Sandor, a HairPassion szalon részéről gondoskodott ismét a zenekartagok frizuráiról.
A videoklipp érdekessege még az is, hogy az Imre jelmeze teljesen egyedi és több tucatnyi koromfekete strucctollból készült.
Magáról a forgatásról készült egy több mint 20 perces werkfilm is, amely betekíntést enged a sminkelés és hajrendezés folyamatába és mindez mellett tartalmaz még részleteket is a klipp filmezésből és riportokat a zenekar tagjaival.
Mindaddig amíg a klipp elkészül, rövidebb jeleneteket láthatunk majd a werkfilmből a zenekar weblapján (www.defender-music.net), majd természetesen a teljes anyagot a rajongók megnézhetik a klipp hivatalos bemutatóján amelyre júliusban kerül sor Marosvásárhelyen. Ezután kerül majd a TVkhez, illetve fel youtubera a végleges anyag. A klippet a Hybrid Video Production készíti, a forgatásokról meg Bartus Levente fotómüvész által készített egyedi fotókat láthatunk hamarosan. A fénytechnikáról az Acustica cég gondoskodott, a helyszín díszletet és a jelmezeket pedig a KIM Design biztosította.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.