Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Hamarosan megjelenik Fábián Juli és Sárik Péter első közös koncertalbuma!

2011. november 15-én, 21.00 órától mutatja be első közös albumát Fábián Juli és Sárik Péter a Budapest Jazz Clubban. A fekete hangú díva és a virtuóz jazz-zongoraművész évek óta játszik együtt, szerzőpárosként pedig nemrégiben még a brit szigetország is megismerhette nevüket. A most megjelenő feldolgozáslemez is igazi ínyencség – nem csak a jazz szerelmesei, de a poprajongók is imádni fogják!
A “FeelHarmony” a telt házas koncertek hangulatát idézi, ahol gyakran előfordul, hogy a két sztár még a legelegánsabb jazzklubok közönségét is táncra perdíti! Nemhiába, a repertoár igen széles: legyen az egy olyan jazz örökzöld, mint a “Take Five”, egy olyan popklasszikus, mint “Ain’t No Sunshine“, vagy az Eric Clapton-féle “Change The World” feldolgozása – bármely slágerből vidám jazzt formálnak.
“2008-ban léptünk először duó formációban színpadra. Már az első koncert óriási energiákat szabadított fel mindkettőnkben. A közöttünk született harmóniát és a közönségünkkel való interakciót álmodtuk lemezre” – meséli Fábián Juli.
Kapcsolódó linkek:
www.facebook.com/FabianJuli
www.petersarik.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.