Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Halott Pénz: különleges koncert Pécsett

 hp zenekar– A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz napjainkra hétfős zenekarrá duzzadt: a hazai hiphopszíntér üde színfoltja november 23-án különleges klubkoncertet ad Pécsett.

    A Pécsi Est Café színpadán a Halott Pénzhez csatlakozik Beck Zoli a 30Y-ból, Eckü és Mentha a Hősökből, illetve a Hiperkarma frontembere, Bérczesi Róbert. Utóbbi viszonozza, hogy Marsalkó október végén vendégként fellépett a Hiperkarma lemezbemutató koncertjén a fővárosi Petőfi Csarnokban.
A pécsi koncertre a jegyvásárlás sem a klasszikus módon történik: regisztrálni kell a umusiclive.hu oldalon, majd öt alkalommal zeneszámot válogatni és vásárolni bankkártyával a webboltban. A leggyorsabbak automatikusan belépőjegyhez jutnak a koncertre és egy Halott Pénz-pólót is kapnak – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
A baranyai megyeszékhelyről indult Halott Pénz tavaly megjelent, Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemeze komoly sikert aratott, idén júniusban Fonogram-díjat kapott a hazai rap- vagy hiphopfelvételek kategóriában. Az albumról különösen az Ugyanúgy hallasz, a Farkasok dala, a Minden szobába kell álom és a Feneked a gyengém lett népszerű.
A csapat egyre inkább a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége, idén beválogatták a Nagy-Szín-Pad “tehetségmutató” versenybe, az Ugyanúgy hallasz című dalt pedig Bocskor Bíborka elénekelte szeptemberben a Szimfonik Live-koncerten.\

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.