Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Halestorm – bemutatkozás

A Hale testvérek, azaz Arejay és Elizabeth “Lzzy” Hale 10 és 13 évesek voltak, amikor 1997-ben együtt kezdtek zenélni és dalokat írni. Mindketten 5 évesen kezdtek zongorázni, majd Arejay átnyergelt a dobokra, Lzzy pedig a gitárra. A Halestrom első inkarnációjában az apukájuk basszusgitározott, így adták ki első EP-jüket, a Don’t Mess With the Time Man-t 2000-ben. Josh Smith 2004-ben váltotta le őt, de közben 2003-ban lett még egy gitárosuk, Joe Hottinger.

Az Atlantic Records 2005-ben szerződtette le őket, ahol azóta egy koncert-EP, egy debütáló album, egy teljes koncertlemez+dvd és egy feldolgozás EP is megjelent. 5 kislemezt jegyeznek eddig: “It’s Not You”, “I Get Off”, “Love/Hate Heartbreak” és “Familiar Taste of Poison”, valamint a hamarosan megjelenő második album beharangozó kislemeze, a “Love bites (and so do I)”. Ennek klipje itt megtekinthető:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FmkHqUwa4zg&feature=youtu.be[/youtube]

Az évek során olyan zenekarokkal turnéztak együtt, mint pl. a Staind, a Papa Roach, a Three Days Grace, a Theory of a Deadman, a Buckcherry, a Disturbed, a Shinedown, az Avenged Sevenfold, a Megadeth, a Hellyeah, vagy a Heaven & Hell. Részt vettek az első Rockstar Energy Drink Uproar Festival -on, majd a 2010-es Taste of Chaos turnén is.

Második stúdióalbumuk, a The Strange Case Of… várhatóan április közepén jelenik meg.

Itt pedig tekintsetek meg egy úgynevezett vírusvideót a “Here’s to us” című balladához:

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RaOnipj3yc0&feature=youtu.be[/youtube]


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.