Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Gyönyörű énekesnővel startol a KFT decemberi Ufója

Sárközy Fanni vendégszereplésével kezdődik a KFT decemberi 28-i nagykoncertje. A tehetséges zongorista és énekesnő, aki éppen annyi idős, mint a zenekar, saját feldolgozásában adja majd elő az Arénában az együttes dalait.

Bornai Tibor, a zenekar billentyűse kérte fel Fannit, indítsa el a koncertet különleges KFT feldolgozásokkal. A Mrs. Colombo és a Mizar nevű formáció művésze örömmel mondott igent a megtisztelő felkérésre, annak ellenére, hogy nagyon nehéz feladat egyedül, egyetlen billentyűs hangszerrel kiállni az Aréna közönsége elé.
– Az egyik zenész barátom mutatott egy lemezt, amelyen Fanni zongorázott és énekelt. Csodálatosan muzsikál, ennek ellenére a szélesebb közönség még nem annyira ismeri a nevét. A decemberi nagykoncerten különleges KFT feldolgozásokkal lép majd színpadra az Arénában. Egyedül kiállni egy koncerten a közönség elé óriási feladat, még akkor is, ha egy ilyen gesztenyebarna kicsi lányról van szó. – mondta el Bornai, aki biztos benne, hogy Fanni különleges feldolgozásai közönségüknek is elnyerik tetszését.
Sárközy Fanni egyidős a zenekarral, sőt, azokban a napokban született, amikor az együttes próbálni kezdett.
– „Mindig is nagyon szerettem a KFT zenekart, emlékszem gyerekkoromban sokat hallgattuk otthon a Bábu vagy című kislemezt. Különleges, misztikus kapcsolatom is van az együttessel, ugyanis akkor alakultak, amikor én megszülettem. – mesélte Fanni – Nagyon izgatottan várom a koncertet, 145 dalból kellett kiválasztanom egy húsz percre való csokrot. Emiatt most sok új kedvencem lett, rengeteg friss szerelem kezdődött, de talán a Tea, a Siker, Pénz, Csillogás, az Afrika és a Balatoni nyár áll legközelebb a szívemhez. – tette hozzá a csinos művésznő.

KFT Ufóshow nagykoncert:

2011. december 28., Papp László Budapest SportAréna

mymusic.hu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qnqXh9emEUE[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.