Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Gyógyszerész rendezte az új Tankcsapda-klipet

A Hungaroring 13-as kanyarjában, 13 ezer ember előtt ért véget a tavaszi Tankcsapda turné, de máris munkával folytatják a debreceni zenészek.

Lukács Lászlóék pár napja rögzítették az Új nap vár című dal klipjét, amely aMinden jót album harmadik legsikeresebb felvétele. A végeredmény még meg sem született, de máris az egyik legkülönlegesebb TCS-vidónak számít. A zenekar ugyanis pályázat keretén belül választotta ki a történetet, egy budapesti gyógyszerész – Százados Miklós – munkája közel ötszáz pályamű közül lett a győztes.
“Nagyon köszönjük mindenkinek, aki vette a fáradságot és elküldte nekünk az ötleteit. Volt köztük egy-két vicces írás, de sok komoly témájú is. A klipet nemrég forgattuk, a nyertes Százados Miklós irányította, és egyúttal ő maga rendezte is. Kíváncsian várjuk a végeredményt, hiszen a zenekar 22 éves pályafutása alatt így még nem dolgoztunk soha” –  mondták a Tankok.
A klip vágása május végén esedékes, a végeredmény június elejére várható. Ekkor lesz a zenekar következő külföldi koncertje is, június 5-én, a londoni Dingwalls klubban lép fel az együttes, majd június 17-én már itthon, a budapesti Orczy Parkban folytatja a koncertezést.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.