Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

GYM CLASS HEROES – jön az új lemez a slágergyárosoktól!

A Gym Class Heroes első nagykiadós albuma, a The Papercut Chronicles 2005-ben jelent meg. A lemezen található “Cupid’s Chokehold/Breakfast in America” című bombasláger sikerének köszönhetően részt vettek a The Warped Tour-on. A Papercut friss színeket hozott a hip-hop-ba: élő hangszerek, vicces dalszövegek, és fülbemászó dallamok, amikért Travie McCoy frontember a felelős. Azóta a Gym Class Heroes megvetette a lábát a popzene legizgalmasabb előadói között, slágerlistás első helyekkel, turnékkal és rengeteg zenei díjjal.

Az ötödik – nálunk március 12-én megjelenő – album címe, a The Papercut Chronicles II arra utal, hogy a zenekar egyszerre fejlődik, és marad hű a gyökereihez. McCoy így beszél a lemezről: “Zeneileg és szövegileg is kitölti az űrt az akkor és a most között. Amikor a Papercut Chroniclesmegjelent, épp hogy kijöttünk a gimiből. Azóta felnőttünk, megnősültünk, apák lettünk…amin én magam keresztül mentem, az hallatszik az új dalokban.”

The Papercut Chronicles II-n nyers, metálos rock (“Martyrial Girl$,” “Kid Nothing And the Never-Ending Naked Nightmare”), funk groove-ok (“Lazarus, Ze Gitan”), epikus himnuszok (“The Fighter,” km. Ryan Tedder), és langyos nyári pop (“Ass Back Home,” km. Neon Hitch, “Life Goes On,” km. Oh Land, valamint a zenekar második megaslágere, a “Stereo Hearts” melyben a Maroon 5-os Adam Levine énekel) is található. A közreműködő dalszerzők között olyan neveket láthatunk, mint Ryan Tedder (OneRepublic, Beyoncé), Benny Blanco (Wiz Khalifa, Santigold), és Emile Haynie (Kid Cudi, Kanye West).

Az “Ass Back Home” klipje:

http://www.youtube.com/watch?v=ltOR2VzDZFM

A frontember, Travie McCoy 2010-ben belekóstolt a szólópályába is, a Lazarus című albumával, melyen az év egyik legnagyobb slágere, a “Billionaire (km. Bruno Mars)” is megtalálható. Ám Travie mégis úgy érzi, hogy az új Gym Class Heroes lemez szövegei sokkal személyesebbek lettek, mint a szólólemezé.

Mindent egybevéve, a The Papercut Chronicles II a Gym Class Heroes örömteli visszatérése, melyet a rajongók pozitív üzenetei is segítettek. “A rajongóink a legnagyobb inspirációink” – mondja McCoy.  – “Emlékszem, amikor egy Fall Out Boy koncerten először láthattam, hogy minden rajongó énekli a szövegeket. Az, hogy ez most nálunk is így van, a legjobb dolog a világon. Már dalszerzés közben is arra gondolunk, milyen klassz lesz majd élőben előadni, amikor a gyerekek is énekelnek velünk. A rajongóink miatt akarunk egyre jobbak lenni.”

A zenekar tagjai:

Travie McCoy – ének, rap

Matt McGinley – dobok

Disashi Lumumba-Kasongo – gitár

Eric Roberts – basszusgitár

www.gymclassheroes.com

www.fueledbyramen.com

www.decaydance.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.