Monday, March 4, 2024
spot_img

Latest Posts

Gyilkost keres a Metallica

A Metallica külön vérdíjat is kitűzött egy gyilkosra, aki egy három évvel ezelőtti koncert után ölt. James Hetfield videoüzenetben szólította fel a zenekar rajongóit, hogy ha bármit is tudnak a feltételezett elkövetőről, értesítsék a hatóságokat.

A Metallica 2009-es charlottesville-i koncertje után egy fiatal lány eltűnését jelentették, majd néhány nappal később a tinédzser holttestét megtalálták a koncert helyszínétől néhány kilométerre. A három évvel ezelőtti bűncselekményt azóta sem derítette fel a rendőrség, viszont nyomok már vannak, egy DNS-vizsgálat alapján az elkövetőt – akiről egyelőre egy fantomkép áll rendelkezésre – egy 2005-ös bűncselekménnyel is összefüggésben hozták.
A három évvel ezelőtti gyilkosság után a Metallica tagjai is lerótták kegyeletüket az áldozat családjánál, James Hetfield frontember azóta is minden tőle telhetőt megtesz, hogy nyomra vezesse a rendőrséget.
A napokban Hetfield felvett egy videoüzenetet, amelyben bemutatta a fantomképet, és megkért mindenkit, aki ott volt a szóban forgó koncerten, és bármilyen apróságra emlékszik, ami segítheti a rendőrség munkáját, azonnal jelezze azt a hatóságoknak.
A gyilkosra 100 ezer dolláros vérdíjat tűzött ki a rendőrség, ezt a Metallica 50 ezer dollárral megtoldotta.
(NME)

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.