Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

GYÁR Fesztivál az Egyetemvárosban – OTT LESZEK

Nemzetközi nagy nevek és magyar sztárok augusztus 18-19-20-án, Miskolcon

Ahogyan már arról értesülhettetek, a GYÁR Fesztivál 2011-re a miskolci Egyetemvárosba költözik.

Viszont itt lesz mindenki, aki csak számít! Az eddig GYÁR Fesztiválokon megszokott magyar sztárok, mint az Irie Maffia, Subscribe, 30Y, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega és még sok más zenekar mellet fellép a Kiscsillag, az Ocho Macho, Leander, a Road, a Depresszió, a Fish!, a FresFabrik, Sub Bass Monster, vagy épp az Intimtorna Illegál.

Az elektronikus zenék kedvelőinek eljön Dandy, Invoice és Mattan a True Sounds csapatból, a Hyperspace DJ-i: Hot-X, Igor D’ourden és Fundacion valamint a hétvége legnagyobb durranása Eelke Kleijn holland DJ produkciója lesz.

Nemzetközi sztárokkal is büszkélkedik idén a GYÁR Fesztivál! A német N.O.H.A. Miskolcra hozza a tőle megszkott funkys, hip-hop-os drum and bass-t, az angol Skindred a reggae-t és a metált ötvözi, itt lesz a Magyarországon először koncertező We Are The Ocean, az új rock-kedvenc a szigetországból, Miskolcra jön a svéd metál isten, a Soilwork, ide látogat a holland reggae banda a Jaya the Cat, az amerikai punk A Wilhelm Scream, és a szlovén Elvis Jackson is.

A GYÁR Fesztivál 2011-ben otthont ad – egy rock-metál színpad erejéig – a nyírbátori AZFesztnek is, (ami az idén sajnos nem jöhetett létre), befogadva a feszt külföldi barátait és tehetségkutató programját is.

Az idén nagyobb területtel, nagyobb sztárokkal, színvonalas szolgáltásokkal, kempinggel és kollégiumokkal vár az Egyetemvárosban, Miskolcon a GYÁR Fesztivál, augusztus 18-19-20-án mindössze napi 2500 Ft-ért, vagy 6000 Ft-os bérlet áron.

Klikkeld a Facebookon: OTT LESZEK

http://www.youtube.com/watch?v=I7yND9lGn54

www.gyarfesztival.hu

www.facebook.hu/gyarfesztival

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.