Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

GYÁR FESZTIVÁL A MISKOLCI EGYETEMVÁROSBAN

Nemzetközi nagy nevek és magyar sztárok augusztus 18-19-20-án! Ott leszek!

A miskolci GYÁR Fesztivál 2011-re az Egyetemvárosba költözik, az új helyszín befogadóképessége miatt, igazodva az egyre növekvő látogatószámhoz. Viszont az 5. éve megrendezendő, – idén a nyírbátori AZFesztet is befogadó – 2011. augusztus 18-19-20-i eseményen ott lesz mindenki, aki csak számít!
Az eddig GYÁR Fesztiválokon megszokott magyar sztárok, mint az Irie MaffiaSubscribe30Y,Vad FruttikKowalsky meg a Vega és még sok más zenekar mellet fellép a Kiscsillag, az Ocho MachoLeander, a Road, a Depresszió, a Fish!, a FresFabrikSub Bass Monster, vagy épp azIntimtorna Illegál.
Az elektronikus zenék kedvelőinek eljön DandyInvoice és Mattan a True Sounds csapatból, a Hyperspace DJ-i: Hot-XIgor D’ourden és Fundacion valamint a hétvége legnagyobb durranásaEelke Kleijn holland DJ produkciója lesz.
Nemzetközi sztárokkal is büszkélkedik idén a GYÁR Fesztivál! A német N.O.H.A. Miskolcra hozza a tőle megszkott funkys, hip-hop-os drum and bass-t, az angol Skindred a reggae-t és a metált ötvözi, itt lesz a Magyarországon először koncertező We Are The Ocean, az új rock-kedvenc a szigetországból, Miskolcra jön a svéd metál isten, a Soilwork, ide látogat a holland reggae banda a Jaya the Cat, az amerikai punk A Wilhelm Scream, és a szlovén Elvis Jackson is.
Az idén nagyobb területtel, nagyobb sztárokkal, színvonalas szolgáltásokkal, kempinggel és kollégiumokkal vár az Egyetemvárosban, Miskolcon a GYÁR Fesztivál, augusztus 18-19-20-án.
Jelezd részvételi szándékod a Facebookon: OTT LESZEK!

Nézd meg a GYÁR Fesztivál videóreklámját!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.