Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Gothic undefined Metal @ S8 Underground Club | Hóförgeteg Gothic Hastánciskola | Zizzy Vision| 2 Wolves [FIN]

Szeptember 16-án, pénteken igazi goth és metálbuli várható az S8-ban, egy igazán nem szokványos performance-szal, illetve egy olyan zenekarral, aki egészen a messzi északról érkezik hozzánk. Igazi dark péntek esti program, amit metálrajongóknak nem éri meg kihagyni!

Az éjszaka folyamán két felvonásban lép fel a Hóförgeteg Gothic Hastánciskola, amely azért különleges, mert ez az ország első és egyetlen gótikus hastáncstílusokra szakosodott tánciskolája. Ők maguk úgy tartják, hogy: “A gótikus hastáncművész nem puszta koreográfiával, inkább performance-szal lép színpadra. Öltözéke, kelléktára, zeneválasztása, a hastáncmozdulatok kivitelezése és előadásának kisugárzása eltér a hagyományos hastáncosétól. Aki nem vonzódik a mitológia teremtményeihez vagy a cyberborg létformához, meg sem értheti. Aki üresnek tartja az éjszakát, sosem fog hitelesen gótikus hastáncot előadni.”

Az iskola folyamatosan tart bemutatókat és várja a műfajt kedvelő, vagy épp kipróbálni vágyó táncosokat is. Ami biztos, különleges módon fogják megalapozni az este hangulatát!

2016_09_16_hoforgeteg_s8

 Két hastáncbemutató között a méltán ismerettségnek örvendő Zizzy Vision csap a húrok a közé. Az öttagú metálcsapat fő irányvonala a goth, a dark rock és a doom rockosabb átvitele, amelyet Doom ‘N Roll – ként említenek. A zenekar összeszokott csapatnak minősül, számos koncerten vannak túl és néznek elébe a közeljövőben. A nyár után most újra Pesten zúznak, szóval a metál kedvelőinek ott a helye!

Az este másik különleges résztvevője a 2 Wolves névre hallagtó, szintén öt tagot számláló goth metál banda, egyenesen Finnországból! A formáció 2010-ben alapult, azóta számos helyre eljutottak, és most bejárják Európát, útba ejtve fővárosunkat is.  Műfajilag a death, a doom metál gyökereiből, valamint a finn melódikus metáldallamokból és a természetből merít, ezek világosabb és sötétebb légkörét is  le kívánják festeni zenéjükkel. A zenekar túl van már három stúdióalbumon, illetve két hivatalos klippjünk jelent meg.  Aki eredeti finn metált akar látni, annak kötelező!

2016_09_16_zizzyvision_s8Gothic undefined Metal:
2016. szeptember 16.  (péntek)
Kapunyitás: 17.00, koncertkezdés: 29.00
Program: S8 Underground Club | Hóförgeteg Gothic Hastánciskola | Zizzy Vision| ” Wolves [FIN] |
Belépő: 800 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/231943753866202/

Hóförgeteg Gothic Hastánciskola:
https://www.facebook.com/magyar.gotikus.hastancmuvesznok/

Zizzy Vision:

https://www.facebook.com/zizzyvision/

2 Wolves:

https://www.facebook.com/2Wolvesfinland/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.