Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Gondalapos – az új Óriás EP

Az Óriás a tavaly ősszel megjelent Példák Hullámokra c. nagylemeze után új dalokkal jelentkezik. EP megjelenés  és klipbemutató november 28-án!

A Gondalapos névre keresztelt EP 5 új dalt tartalmaz és november 28-án jelenik meg digitális formában. Az anyag producere az a Takács Zoltán Jappán, aki amellett, hogy a Heaven Street Seven billentyűse, olyan lemezeket jegyez zenei rendezőként, mint a Tudományosfantasztikuspop a Supernemtől, vagy a 30Y Városember c. korongja. Jappán mellett segédproducerként dolgozott az EP-n Varga Ádám, a 30Y basszusgitárosa. Az album gerincét 3 tavasszal írt dal adja, amit a zenekar egy felhőtlen áprilisi hét során demózott fel a Békésszentandrás melletti Gondalaposon. Az intenzív nyári szezon után született 2 további dal, amelyek közül az egyikben a Supernemes Papp Szabolcs is énekel.

“Nagyon gördülékenyen ment a munka Japival és Ádival, dögös, néhol igen merész köntöst kaptak az új dalok. A Gondalapossal tovább feszegettük a saját határainkat: habár csak 5 dalt tartalmaz, mégis egy jó ívet bejáró, néhol kellemes vagy épp’ kellemetlen szélsőségeket érintő anyag lett.” – fogalmazott a gitáros-énekes Egyedi Péter.

Minden fontos részletet összefoglal az alábbi beharangozó videó:

http://www.youtube.com/watch?v=HeAml9j0BG8

A Gondalapos november 28-tól ingyenesen lesz letölthető a zenekar honlapjáról, a megjelenés napjára az Óriás egy rendkívüli videoklip-bemutatóval is készül.

www.oriasbudapest.hu
www.facebook.com/oriasorias

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.