Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

GIRLS ALOUD Night

A város legszexibb rock partija a Szilvupléban!

Elhiszed, hogy lehet igazán szexis a rockzene? Gyere le és győződj meg róla november 17-én, csütörtökön a Szilvupléban, ahol aznap este a csajok veszik át az irányítást.

A Cherry Bomb híre gyorsan terjed és már nem csak a fővárosban. Mégis milyen, amikor a csajok játszanak Danko Jones-t, Monster Magnet-et vagy éppen Mötley Crüe-t, ráadásul olyan energiával, ahogy csak a fiúk tudnak? Akit érdekel, lecsekkolhatja a négytagú bandát. A lányok a rockslágerek mellett olyan pop dívák dalait is előveszik műsorukban, mint Anastacia vagy Christina Aguilera, természetesen a rájuk jellemző rock attitűddel! És hogy honnan a név? A Joan Jett által vezetett 70-es évekbeli csajbandától, ezzel tisztelegve azon kevés női zenekar előtt, akik hozzátettek valamit a rocktörténethez.

A koncert után a Rock Television Thursday’s állandó szereplője Mészáros Dóra aka Dora Butcher pakolja a lemezeket. Mészáros Dóra, aki eddig leginkább a Playboy címlapjáról illetve szexi show műsorairól volt híres, egy ideje a Rock TV egyik műsorvezetője és mostanában egyre gyakrabban tűnik fel a DJ pult mögött is különböző rock bulikon.  Ezen az estén is egészen hajnalig táncolhatunk a legvagányabb rock és metal slágerekre az ő ajánlásával.

Ízelítő a szettből: Danko Jones, Leander, The Used, Murderdolls, Disturbed, The 69 Eyes, Backyard Babies, In Flames, Godsmack…

Rock Television Thursday‘s

GIRLS ALOUD Night

Cherry Bomb (the all-girl cover band)

Selector: ROCKDJ Dora Butcher (Mészáros Dóra)

2011. november 17. 20.00 Szilvuplé  Varieté

Cím: 1064 Budapest, Ó  utca 33.

A belépés ingyenes!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.